Skip to main content

Altrecht test (de overgang naar) Nedap ONS met Supportbook

januari 12, 2021november 1st, 2021

Altrecht startte in de herfst van 2020 met het gebruik van Supportbook. Na een succesvolle pilotperiode, wordt er inmiddels volop getest. In eerste instantie ligt de focus op het testen in projectfase; Altrecht gaat ONS van Nedap implementeren.

Pilot

Een pilot biedt organisaties de mogelijkheid om vrijblijvend ervaring op te doen met het gebruik van Supportbook. Een laagdrempelige manier om te zien of Supportbook doet wat het belooft; “Eerst zien, dan geloven”. Altrecht is enthousiast en ervaart de meerwaarde van ons platform.

Eenmaal ingericht, dan gaat de rest bijna vanzelf. Een behandelaar is al binnen een paar clicks aan het testen. Zo wordt de tijd van de drukke zorgprofessional zo efficiënt mogelijk benut en halen we gemakkelijk hele waardevolle feedback op over het nieuwe patiëntendossier.

Stefan EkelschotFunctioneel Beheerder ONS - Altrecht

Nedap ONS

Veel zorginstellingen implementeren of werken met het EPD van ONS. ONS is een integrale software-suite voor de zorg. Supportbook is bij veel implementaties ingezet om het testen tijdens de implementatie te ondersteunen. En na implementatie is Supportbook hét ideale hulpmiddel om alle testen op een professionele manier te faciliteren in de organisatie.

Over Altrecht

Mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte kunnen bij Altrecht terecht voor specialistische behandeling. Jaarlijks behandelt Altrecht zo’n 20.000 patiënten. Bij Altrecht werken ongeveer 2000 medewerkers. Altrecht heeft vestigingen in onder meer Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Den Dolder en Woerden.

Nieuwgierig? Kennismaken op afstand, zo gepiept!

Bel of mail ons, dan plannen we een live-demo en lichten we onze unieke werkwijze toe!

info@supportbook.nl