Skip to main content

ASVZ test de overgang naar nieuw ECD (ONS van Nedap) met  Supportbook

september 15, 2022

ASVZ gaat over op een nieuw Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Het programma van eisen voor een nieuw elektronisch cliëntendossier dat in 2020 is vastgesteld, heeft in 2021 geleid tot een keuze voor ONS van Nedap. In november 2021 is gestart met de implementatie en de verwachting is dat eind 2022 de overstap naar ONS wordt gemaakt. Om de kwaliteit te borgen en zeker te zijn van een soepele overgang, worden de testwerkzaamheden ondersteund met Supportbook.

 

Nedap ONS

Veel zorginstellingen implementeren of werken met het EPD van ONS. ONS is een integrale software-suite voor de zorg. Supportbook is bij veel implementaties ingezet om het testen tijdens de implementatie te ondersteunen. En na implementatie is Supportbook hét ideale hulpmiddel om alle testen op een professionele manier te faciliteren in de organisatie.

Over ASVZ

ASVZ biedt duurzame zorg, nu én in de toekomst. Aan mensen met een verstandelijke beperking, die voor korte of langere tijd gebruik maken van hun dienstverlening. In contact met de omgeving laten ze zien wat ze doen en wat ze kunnen. En vooral ook hoe ze dat doen. Zo versterken ze de verbinding met cliënten, hun netwerk, vrijwilligers, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Dit doen ze samen. Met bevlogen en betrokken medewerkers uit de praktijk.

Kennismaken met Supportbook

Benieuwd naar onze werkwijze? Laat het ons weten via info@supportbook.nl en we plannen een live demo op locatie!