Skip to main content

Axians gaat Vidaví testen met Supportbook

augustus 16, 2018oktober 14th, 2021

Of het nu gaat om ziekenhuizen, klinieken, wooncomplexen voor senioren, Axians biedt renderende oplossingen op hoog niveau voor publieke en private organisaties binnen de Healthcare. Ongeacht hun omvang.

Om de testprocessen nog verder te professionaliseren, heeft Axians ervoor gekozen om het testen van hun ERP-oplossing Vidaví te ondersteunen met Supportbook.

Over Vidaví

Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform, waardoor synergie ontstaat door de bewezen technologie van Microsoft en de branchekennis van Axians. Op basis van jarenlange ervaring is deze krachtige ERP-oplossing verrijkt met zorg specifieke functionaliteit om processen optimaal te faciliteren.

Bewezen technologie in de zorg

In de tweede helft van dit jaar start Axians met het gebruik van Supportbook. In eerste instantie zal de focus liggen op de interne testprocessen.

Axians kan bouwen om de jarenlange ervaring van Supportbook in de zorg. Met 46 aangesloten ziekenhuizen, die verschillende applicaties testen met behulp van het platform, is Supportbook bewezen technologie in de zorg.

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe Supportbook werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Dat kan op afstand of bij u op locatie.

Bel 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl