Skip to main content

AZ Klina test EPD met Supportbook

juni 27, 2024

We delen graag dat AZ Klina het EPD-systeem Hix van ChipSoft met Supportbook test. Deze stap is een belangrijke mijlpaal op weg naar verdere digitalisering en optimalisatie van de patiëntenzorg binnen het ziekenhuis.

Een Kijkje in AZ Klina

Gelegen in Noord-Antwerpen, bestrijkt AZ Klina drie campussen: Klina, De Mick en Coda, samen goed voor 589 bedden. Als acuut referentie- en revalidatieziekenhuis zet AZ Klina zich onophoudelijk in voor het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit. Deze voortrekkersrol in innovatie en leren bevestigt hun missie om voortdurend te streven naar verbetering.

Samenwerking met Supportbook

Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in de inzet van technologie binnen AZ Klina. Door Hix van ChipSoft te testen met de ondersteuning van Supportbook, legt het ziekenhuis een sterke nadruk op innovatie en het verhogen van de kwaliteitsstandaarden in de zorg voor hun patiënten.

Efficiëntie en kwaliteitsborging

Supportbook speelt een cruciale rol in het bieden van een gestructureerde methode voor het testen van Hix, cruciaal voor het garanderen van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het EPD-systeem. Bovendien biedt Supportbook toegang om inzichten, bewezen strategieën en testresultaten van aangesloten ziekenhuizen in Nederland, België en Curaçao te raadplegen. Dergelijke gegevens zijn van belang voor het proactief opsporen van risico’s die het EPD kunnen beïnvloeden.

We zijn enthousiast over de samenwerking met AZ Klina en de positieve impact die deze technologische vooruitgang zal hebben op de zorg die zij leveren.

Nieuwsgierig?

Ontdek hoe Supportbook uw organisatie kan assisteren bij het testen en implementeren van EPD-systemen zoals Hix van ChipSoft. Voor een vrijblijvende demo, neem contact op via info@supportbook.nl