Skip to main content

Basalt test nieuw zorginformatiesysteem met Supportbook

februari 23, 2021november 1st, 2021

Ook Basalt kiest voor Supportbook en profiteert direct van de kracht van een actieve test-community. Supportbook ondersteunt het testen en biedt direct toegang tot een enorme bron van inzichten, best-practices en testresultaten van de collega-organisaties in Nederland, België en Curaçao!

Nieuwste versie van HiX

Basalt is overgestapt op de nieuwste versie van HiX, een geïntegreerd elektronisch patiëntendossier. Het nieuwe systeem omvat de zorgadministratie, planning en medische dossiervoering. Gegevens hoeven daardoor maar een keer vastgelegd te worden. Verder biedt het een platform waarmee Basalt gegevens kan uitwisselen met andere zorgverleners en patiënten. Op die manier verbetert Basalt de revalidatiegeneeskunde verder.

Gezamenlijke implementatie

Bij de voorbereidingen en de implementatie van het nieuwe zorginformatiesysteem heeft Basalt intensief samengewerkt met Rijndam Revalidatie. Door samen op te trekken hebben zij expertise, ervaring en mankracht kunnen delen in dit project. Rijndam heeft ook gekozen voor Supportbook.

Over Basalt

Basalt is hét expertisecentrum van Zuid-Holland voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg.

De medewerkers van Basalt zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer, zo zelfstandig mogelijk, in de samenleving kunnen participeren.

Basalt heeft tien vestigingen in de regio.

Nieuwsgiering naar onze unieke werkwijze? Vraag direct een demo aan!

Supportbook faciliteert progressie- en regressietesten met een intuïtieve workflow. Gebruikers van Supportbook zijn aantoonbaar in control omdat alle testwerkzaamheden zijn ondergebracht in 1 tool. Daarnaast worden testresultaten gedeeld met collega-organisaties. Supportbook is snel geïmplementeerd, makkelijk in gebruik en ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Meer zien? Check hier onze animatievideo van 1 minuut of vraag direct een demo aan!