Bedrijfsleven

“Jouw informatiesystemen moeten snel aangepast kunnen worden, maar je wilt niet de hele dag bezig zijn met testen”

Snel veranderende informatiesystemen

Jouw organisatie kent een verscheidenheid aan informatiesystemen, op allerlei manieren met elkaar verbonden en qua functionaliteiten geïntegreerd. Eén kleine wijziging kan onverwachts een enorme impact hebben op het applicatielandschap. Toch wil je snel kunnen veranderen en inspelen op ontwikkelingen.

Goed testen is dus enorm belangrijk, maar hoe doe je dat efficiënt? En hoe houd je het overzicht?

Relevante tests op het juiste moment op de juiste plek

Supportbook ondersteunt niet alleen het testen middels een efficiënte workflow, het helpt je ook om alleen die tests uit te voeren, die van belang zijn. De tests worden volledig automatisch voor je gedistribueerd naar de juiste medewerkers. Met deze automatische ontsluiting van grote hoeveelheden informatie, bespaar je met Supportbook aantoonbaar tijd.

Altijd een actueel overzicht

Als er een fout wordt gevonden, dan wil je dat tijdig weten en niet verrast worden. Met Supportbook heb je altijd de beschikking over een actueel overzicht. Wat staat er nog uit aan tests? Wat is de voortgang? Zijn er al bevindingen? Indien gewenst draai je eenvoudig een rapportage in PDF-formaat.

Accountscontroles een fluitje van een cent

Laat internal audit of de account maar langskomen. Je hebt je governance op orde en kunt op elk gewenst moment aantonen hoe een wijziging het proces heeft doorlopen voordat deze naar een productieomgeving is getransporteerd.

Testen is weer leuk!

Supportbook is gebruiksvriendelijk en door de unieke functionaliteiten worden medewerkers niet meer overspoeld met onoverzichtelijke hoeveelheden werk om te testen. Het testen is weer leuk!

Demo aanvragen

Ontdek de mogelijkheden van Supportbook. Vraag nu een GRATIS demo aan!

ZORGINSTELLINGEN

“De kwaliteit van de geleverde zorg wordt bepaald door de kwaliteit van de informatievoorziening in jouw zorginstelling.”

(SEMI-) OVERHEID

“Goed werkende informatiesystemen gecombineerd met efficiënte processen zijn essentieel voor jouw klanten.”

SOFTWARE LEVERANCIERS

“Het releasen van jouw software (een nieuwe versie, update of hotfix) is voor jouw klant een belangrijke mijlpaal.”