Skip to main content

Bergman Clinics kiest voor Supportbook

oktober 6, 2022

Ook Bergman Clinics heeft gekozen voor Supportbook en gaat het testen ondersteunen met behulp van ons platform. Zij kiezen daarmee voor “proven technology”. Supportbook heeft ruime ervaring in de zorg waardoor het platform naadloos aansluit op de testprocessen.

Binnen Bergman Clinics zijn we er aan toe een volgende stap te zetten in de professionalisering van ons release- en changeproces rondom HiX, onze werkomgeving en een aantal andere applicaties. Met Supportbook kunnen we deze stap gaan zetten.

Mark SnijdersManager Informatiemanagement

Over Bergman Clinics

Al 30 jaar is Bergman Clinics met focusklinieken actief in de medisch specialistische zorg. Bergman Clinics bestaat inmiddels uit meer dan 60 focusklinieken met vestigingen in Nederland, Scandinavië en Duitsland. Plastisch chirurg (Robert) Bergman begon de Bergman Kliniek in 1988 als kliniek voor cosmetische chirurgie met als doel de cosmetische chirurgie bereikbaar te maken voor het grote publiek. Sinds 2006 biedt Bergman Clinics ook verzekerde zorg die volledig vergoed wordt. In de focusklinieken zetten zij in op schaalvergroting en innovatie. Zo kunnen ze betere zorg realiseren en maken ze de beste zorg betaalbaar voor iedereen in Nederland.

Generiek testmanagement platform

Supportbook is een generiek testmanagement platform. Steeds meer organisaties testen (bedrijfskritische) applicaties met Supportbook. Vanuit beheer- en projectsituaties: (reguliere) updates, (werkplek) migraties, conversies, implementaties van nieuwe systemen etc.

Met Supportbook professionaliseren organisaties op eigen tempo en kracht het testmanagement.

Nieuwsgierig? Plan een vrijblijvende demo!

Stuur een mailtje naar info@supportbook.nl, dan plannen we een live-demo en lichten we onze unieke werkwijze toe!