Skip to main content

Het beste ziekenhuis van Nederland kiest ook voor Supportbook

november 23, 2017november 2nd, 2021

Met het Beatrixziekenhuis als beste ziekenhuis van Nederland, gaat ook Rivas Zorggroep haar testprocessen verder professionaliseren met Supportbook. Afgelopen vrijdag heeft een aantal medewerkers van Rivas de implementatietraining gevolgd. Door de goede voorbereidingen vanuit Rivas, maken ze direct een vliegende start.

Met Supportbook kunnen we ons testproces van zowel HiX als al onze overige applicaties verder professionaliseren!

Heleen BlankensteinFunctioneel Applicatiebeheerder - Rivas Zorggroep

Over Rivas

Samen met cliënten de beste zorg realiseren; mensgericht, veilig, dichtbij, en op het juiste moment en met de partners voortdurend de zorg verbeteren om bij te dragen aan de gezondheid van de inwoners in de regio; duurzaam en betaalbaar. Dát is de missie van Rivas. Hierdoor zijn cliënten verzekerd van zorg die direct, dichtbij en goed is geregeld. Iedere dag opnieuw laten de professionals van Rivas zich inspireren door wat cliënten nodig hebben en willen.

Samen slimmer werken

Via Supportbook worden inzichten, best-practices en testresultaten tussen instellingen onderling gedeeld waarmee de efficiëntie wordt verhoogd en risico’s gereduceerd worden. Met de komst van Rvias, telt Supportbook 42 aangesloten ziekenhuizen. Daarmee wordt de kracht van het delen alsmaar waardevoller; Samen Slimmer Werken! Wilt u ook Supportbook eens beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo bij u op locatie.