Skip to main content

Boost je testmanagement!

februari 2, 2024februari 6th, 2024

Heb je weleens het gevoel dat je testprocessen een extra boost kunnen gebruiken? Wij staan klaar om je daar bij te helpen met hands on ondersteuning!

Vorig jaar hebben Supportbook en Salves hun krachten gebundeld. Dit heeft gezorgd voor een totaalpakket van testmanagement, testautomatisering en testconsultancy. Wij laten jullie graag meeprofiteren van deze synergievoordelen.

Met de expertise van Salves consultants, bekend om hun vaardigheden in testmanagement en optimalisatie, gaan we jouw Supportbook ervaring naar een heel nieuw niveau tillen. Denk hierbij aan een nog betere implementatie, soepeler lopende processen en een strakkere controle op je testprocessen!

Exclusief voor Supportbook klanten
Speciaal voor onze Supportbook klanten hebben we een unieke aanbieding: de mogelijkheid om een maand gratis een Salves consultant in te zetten. Deze consultant staat klaar om je te helpen met bijvoorbeeld:

  1. Implementatie van Supportbook: Ontvang advies en ondersteuning voor een vlekkeloze integratie van Supportbook in je werkprocessen.
  2. Optimalisatie van je Supportbook-omgeving: Maak processen efficiënter en effectiever en benut ons platform optimaal.
  3. Check en update van je regressiescripts: Anticipeer op potentiële problemen en zorg ervoor dat je scripts up-to-date zijn

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@supportbook.nl

Let op, dit aanbod is op basis van beschikbaarheid. Deze actie loopt tot 1 mei 2024.