Skip to main content

Bravis Ziekenhuis: “De keuze voor Supportbook was een gezamenlijke beslissing”

september 15, 2015november 8th, 2021

Op 1 september jl. nam het Bravis Ziekenhuis het platform Supportbook officieel in gebruik. Voorafgaand daaraan vond de implementatie-/ overdrachtssessie plaats, waarbij de Functioneel (Applicatie) Beheerders Steven Kosters en Dimitri Wurth namens het ziekenhuis aanwezig waren.

Supportbook. Een gezamenlijke beslissing

“Het aanschaffen en in gebruik nemen van Supportbook was een gezamenlijke beslissing”, vertelt Steven Kosters, Functioneel Applicatie Beheer CS-HiX van het Bravis Ziekenhuis. “Nu we over het platform beschikken, willen we zo snel mogelijk met het systeem aan de slag. We zien een duidelijke meerwaarde en daarvan willen we snel profiteren.”

HiX Contentupdates in Supportbook

Bravis is het eerste ziekenhuis dat ook het test- en acceptatieproces van de HiX content updates (de zogenaamde modi’s) met behulp van Supportbook gaat ondersteunen. “Om dit mogelijk te maken waren wel enkele aanpassingen nodig in Supportbook”, vertelt Bas van Dijk, producteigenaar van het platform. “Maar dat hadden we er uiteraard graag voor over. Ook andere instellingen die gebruik maken van de content updates in HiX kunnen deze functionaliteit nu gebruiken.”

Vruchtbare samenwerking

Van Dijk is uiterst te spreken over de samenwerking met het ziekenhuis. “De beheerders zijn erg kundig! Ze hebben goede ideeën om het platform nog beter te maken en het functioneel beheerproces in de organisatie nog uitgebreider met Supportbook te ondersteunen. En dat is precies wat we nodig hebben: klanten die ons uitdagen! Daar heeft iedereen profijt van.”

Eerste ervaringen Bravis

De beide HiX beheerders zijn erg tevreden over de applicatie. “Het systeem is mooi, snel en erg overzichtelijk”, vertelt Dimitri Wurth van het Bravis. “Het is een uitstekend hulpmiddel om het testproces in de in de organisatie te professionaliseren en transparant te maken. Verder draagt de applicatie bij aan het versterken van de onderlinge samenwerking met collega-instellingen. Dit maakt Supportbook een welkome aanvulling.”