Skip to main content

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis kiest ook voor Supportbook

maart 12, 2018november 2nd, 2021

Ook het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) is aangesloten op Supportbook. Het ziekenhuis uit Nijmegen koos al in de projectfase voor het gebruik van het platform en zorgde daarmee voor een soepele overgang naar het testen vanuit de beheersituatie.

Bewuste keuze voor Supportbook in projectfase

December vorig jaar stapte het CWZ over op het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) van ChipSoft. Het was een bewuste keuze om al in de projectfase gebruik te maken van Supportbook. Het zorgde voor overzicht en een goede verslaglegging van alle uitgevoerde testen. Daarnaast konden de testers meteen wennen aan het gebruik en was het geen verrassing meer na livegang van het EPD.

Met Supportbook kun je de voortgang van het testen tot in detail bewaken en kun je met vertrouwen aantonen dat je ‘in control’ bent.

Over CWZ

CWZ telt 28 medisch specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 specifieke afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Bijna 4.000 medewerkers en vele vrijwilligers leveren dagelijks persoonlijke zorg aan de patiënten. CWZ is ook één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen.

Supportbook in 1 minuut

Klik hier voor onze animatiefilm, waarin we in 1 minuut uitleggen hoe Supportbook organisaties helpt hun testprocessen te professionaliseren.s

Wilt u ook eens kennismaken met Supportbook? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demo.