Skip to main content

Cardiologie Centra Nederland aan de slag met Supportbook

november 6, 2018november 2nd, 2021

Cardiologie Centra Nederland (CCN) is gestart met het gebruik van Supportbook en heeft hoge ambities. De eerste acceptatietesten zijn inmiddels uitgevoerd. Volgende stap is de integratie met JIRA, zodat alle processen naadloos en automatisch op elkaar aansluiten. CCN wil in de toekomst Supportbook nog breder inzetten en ook haar klanten meenemen in het testen met Supportbook. Weer een mooi voorbeeld van het ondersteunen van een gehele keten met ons platform.

Supportbook werkt intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het helpt ons om het testproces te professionaliseren!

Vera StubbeProces Consultant - CCN

Over CCN

CCN biedt kwaliteit, persoonlijke aandacht en snelheid, na verwijzing door de huisarts volledig gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen binnen 48 uur, en bij spoed nog dezelfde dag, bij CCN terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats door top cardiologen en specialisten. Aan het einde van de onderzoeken bespreekt de cardioloog de diagnose met de patiënt en stelt eventueel een behandelplan op. De patiënt weet direct waar hij aan toe is.

Integratie met JIRA

Supportbook heeft de mogelijkheid om middels zogenoemde API koppelingen te integreren met andere systemen. CCN werkt met JIRA en gaat zaken die getest moeten worden importeren in Supportbook. Volledig automatisch, zonder tussenkomst van handmatige acties.

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe Supportbook werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Bel 085-4848171 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl