Skip to main content

Certificering Supportbook

Veiligheid, betrouwbaarheid en beveiliging zijn belangrijke begrippen in onze organisatie, waar wij dagelijks zeer bewust mee omgaan. Supportbook BV is ISO 27001, NEN 7510 en Data Pro gecertificeerd. Hiermee verzekeren we onze klanten en gebruikers van kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en het gebruik van Supportbook.

ISO 27001

De ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het beheer van jouw data en de zorg voor jouw bedrijfskritische applicaties is bij ons in veilige handen, want Supportbook BV is sinds 2016 ISO 27001 gecertificeerd.

NEN 7510

NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie Instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Supportbook BV is sinds 2017 NEN 7510 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat we op een veilige en zorgvuldige manier omgaan met patiëntinformatie.

Data Pro

Supportbook BV is aangesloten bij de branchevereniging NLdigital en beschikt sinds 2020 over de Data Pro certificering. Het Data Pro Statement betreft een concrete invulling van de eisen van de AVG en is specifiek voor verwerkers (data processors) in het leven geroepen die in opdracht van een ander data verwerken.

Wat betekenen onze certificeringen voor jouw organisatie?

Deze certificeringen garanderen dat Supportbook:

  • persoonsgegevens en bedrijfsgegevens optimaal beveiligt.

  • voldoet aan strenge internationale eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

  • elk jaar wordt geaudit door het toonaangevende onafhankelijke keuringsinstituut DNV-GL.

Wil je meer weten over onze certificeringen en wat dit voor jouw organisatie betekent? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

ict in de zorg