Skip to main content

Code24 professionaliseert processen met Supportbook

oktober 9, 2017november 2nd, 2021

Code24 ontwikkelt en levert web-gebaseerde en eenvoudig te gebruiken oplossingen aan zorgorganisaties waarmee deze beschikken over één overzichtelijk en compleet beeld van alle medische gegevens van patiënten en cliënten. Van een medische database, tot een verwijs- en rapportagemodule of en cliëntenportaal voor zorgorganisaties, Code24 zorgt dat de elektronische patiëntinformatie eenvoudig uitgewisseld kan worden tussen verschillende systemen en organisaties. Hierdoor wordt er bespaard op kosten en wordt de zorgverlening verbeterd. Om hun testprocessen, vanaf de ontwikkeling tot de ingebruikname bij de klant, verder te professionaliseren heeft Code24 er voor gekozen om te werken met Supportbook.

Klantgerichte benadering

Code24 gaat de release notes van hun producten door middel van automatisch gegenereerde testgevallen in Supportbook, aanbieden bij hun klanten. Hiermee kan hun klant op een overzichtelijke manier kennismaken met de nieuwe functionaliteit en gestructureerd testen of deze naar behoren werkt in de acceptatie-omgeving. Bovendien profiteren zij van de efficiënte deelfunctionaliteit van Supportbook waardoor ze kunnen zien of een wijziging door een collega-instelling al beoordeeld is en wat daarvan de resultaten zijn. Tegelijkertijd kan Code24 realtime volgen hoe de opgeleverde functionaliteit door hun klanten wordt ontvangen.

Samen Slimmer Werken

Ewout Kuijer, productmanager van Supportbook is laaiend enthousiast:

Met het gebruik van Supportbook verbetert Code24 zowel de interne als de externe processen en bieden ze wijzigingen en nieuwe functionaliteiten enorm klantgericht aan bij hun klanten! Op deze manier professionaliseren zij hun hele keten.

Code24 is van mening dat elektronische patiëntinformatie eenvoudig uitgewisseld moet kunnen worden tussen verschillende systemen en organisaties. Dat sluit nauw aan bij de visie van Supportbook. Al sinds de lancering van ons platform delen instellingen onderling hun testresultaten met Supportbook waarmee ze de efficiëntie verhogen en risico’s reduceren. Kortom; We helpen instellingen om Samen Slimmer te Werken!”

Vrijblijvende demo

Wilt u ook zien en ervaren hoe u op een eenvoudige manier uw testproces kunt professionaliseren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo bij u op locatie.