Skip to main content

Dimence Groep tilt Compliance- en Testmanagement naar hoger niveau met Supportbook

mei 19, 2020november 1st, 2021

De medewerkers van de Dimence Groep werken elke dag aan de kwaliteit van de zorg en dienstverlening, vanuit overtuiging en met continue verbeteren. Zo ook voor het testen van de informatiesystemen en de implementatie van beheersmaatregelen. Om dit naar een hoger plan te tillen, kiezen ook zij om dit te ondersteunen met Supportbook. Compliance- en Testmanagement ondergebracht in Controlbook en Supportbook; Innovatieve tooling voor een innovatieve organisatie.

Met Supportbook zet de Dimence Groep een volgende stap in de professionalisering van het testtraject van het EPD en het borgen van Horizontaal Toezicht en Informatiebeveiliging.

René RustHoofd Informatisering & Automatisering - Dimence Groep

De kracht van het delen

Bij de Dimence Groep is de zorg ondergebracht in een aantal slagvaardige, deels kleinere, stichtingen met ieder een eigen doelgroep. Hierdoor kunnen ze sneller inspelen op de wensen en behoeften van de patiënten, cliënten, verwijzers en financiers. Samenwerken, kennis delen en een keten vormen. Van elkaar leren en elkaar versterken. Het geheel is meer dan de som der delen.

De visie van de Dimence Groep sluit aan op die van Supportbook. Al vanaf het eerste uur levert Supportbook krachtige deelfunctionaliteiten. Met alleen in de zorg al meer dan 60 aangesloten organisaties, heeft Supportbook een uniek platform.

Kennismaken met Supportbook?

Dat kan heel gemakkelijk met een demo, uiteraard op afstand. We laten je graag zien hoe dit er in de praktijk uitziet en beantwoorden al je vragen! Bel, mail of app onze accountmanager:

Ewout Kuijer
ewout@zapphire.nl
06 53 55 75 32