Skip to main content

Dimpact, de Coöperatieve vereniging van, voor en door gemeenten, kiest voor Supportbook

oktober 19, 2018november 2nd, 2021

Dimpact kiest voor Supportbook om het testen van wijzigingen op het zaaksysteem e-Suite van Atos op een efficiënte en effectieve manier te ondersteunen. Supportbook wordt ingezet om de wijzigingen te distribueren en ter test aan te bieden aan de samenwerkende gemeenten. Met de keuze voor Supportbook, professionaliseert Dimpact haar testprocessen en laat zij de deelnemende gemeenten profiteren van de kracht van ons platform.

Samen slimmer werken

Dimpact en Supportbook benutten beide de kracht van het samenwerken en hebben in veel opzichten overeenkomsten. Het testen met Supportbook zorgt ervoor dat Dimpact te allen tijde inzicht en overzicht heeft over de voortgang van het testen bij de gemeenten. Tegelijkertijd kunnen de gemeenten onderling van elkaar zien wat eventuele bevindingen zijn.

Met Supportbook kunnen we nog meer profiteren van de kracht van samenwerking. Alle leden krijgen inzicht in de voortgang van het testtraject!

Raymond LeussinkService Delivery Manager - Dimpact

Over Dimpact

Dimpact is de Coöperatieve vereniging van, voor en door gemeenten. De leden zijn de eigenaar van de coöperatie en sturen de ontwikkelingen aan. Binnen Dimpact wordt samengewerkt met 33 gemeenten. Elk lid heeft een gelijke stem, ongeacht het aantal inwoners. De leden werken samen vanuit gedeelde ambitie. Samen staan voor dezelfde uitdagingen en ambities, maar vaak met gebrek aan middelen. Daarom ligt samen organiseren voor de hand. Dimpact organiseert de samenwerkingsprocessen voor collectieve vraagbundeling, collectieve aanbesteding en collectief contractmanagement t.b.v. doorontwikkeling en beheer van ICT-diensten. Dit resulteert voor de leden in een gezamenlijk verworven portfolio.

Bewezen oplossing tegen falende IT infrastructuur en applicaties

Met Supportbook haalt Dimpact een bewezen oplossing in huis. Supportbook wordt al gebruikt door de Gemeente Leeuwarden en de samenwerkende gemeenten Dantumadiel, Waadhoeke, Kollumerland, Ferwerderadiel en Dongeradeel. Daarnaast wordt Supportbook al op grote schaal gebruikt door 45 Nederlandse ziekenhuizen om de risico’s van falende IT infrastructuur en applicaties te beheersen die letterlijk van levensbelang zijn.

Uw gemeente ook kennis laten maken met Supportbook?

Wilt u ook kennismaken met Supportbook, neem dan contact met ons voor een demo bij u op locatie. Bel 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl