Skip to main content

Eerste Belgische ziekenhuis aan de slag met Supportbook!

december 7, 2016november 8th, 2021

Wij zijn trots en enthousiast dat ook onze zuiderburen de voordelen van Supportbook hebben ontdekt. Als eerste start in december het ziekenhuis Oost-Limburg met het stroomlijnen van het test- en acceptatieproces in de organisatie. Zij richten zich daarbij in eerste instantie op het toetsen, testen en accepteren van de updates en patches van het ZIS/ EPD dat zij eerder dit jaar implementeerden.

Kosten verlagen en kwaliteit verhogen

CIO van ziekenhuis Oost-Limburg, de heer Peter Thijs is duidelijk over de belangrijkste beweegredenen om voor Supportbook te kiezen:

Gezien het evolutief karakter van het EPD zullen we de komende jaren nog vaak moeten testen. Met Supportbook kunnen we gestructureerd werken en resultaten delen met de collega’s van andere ziekenhuizen. Dit drukt de kosten en verhoogt de kwaliteit van ons testproces.

Van harte welkom op supportbook.be

Product Manager Ewout Kuijer van team Supportbook is erg blij met de internationale uitbreiding op het platform. “Eerst waren we blij verrast dat ook andere sectoren, zoals gemeenten kiezen voor het gebruik van ons platform. Nu zelfs een buitenlands ziekenhuis Supportbook gaat gebruiken zijn we helemaal enthousiast. We geven onze nieuwe Belgische gebruikers graag een warm welkom en hebben daarom de applicatie alvast benaderbaar gemaakt via het .be adres.”