Skip to main content

Erasmus MC gestart met Supportbook

maart 1, 2022april 22nd, 2022

Het Erasmus MC is een universitair medisch centrum in Rotterdam, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het ziekenhuis is qua omzet het grootste van de zeven universitair-medische centra van Nederland. Dat betekent een complexe informatievoorziening. Om alle wijzigingen in en rondom het EPD op efficiënte en gecontroleerde wijze te managen, werd de noodzaak voor passende tooling steeds groter. Met Supportbook kiest Erasmus MC voor een bewezen oplossing. Bijna 60 ziekenhuizen in Nederland, België en op Curaçao maken gebruik van het platform. Samen vormen zij een test-community die onderling inzichten, best practices en testresultaten met elkaar deelt. 

Met Supportbook als testmanagementtool ondersteunen wij het gestructureerde testproces voor de HiX beheerorganisatie. Wij zijn pas recent gestart met Supportbook, maar de eerste reacties uit de organisatie zijn positief. We hebben ook een aantal gewenste verbeteringen in de functionaliteit van Supportbook voorgesteld. Onze ervaring is dat Supportbook zich daaromtrent als leverancier positief opstelt. Wij gaan uit van een constructieve samenwerking met Supportbook voor de komende jaren.

Anton van der GaagCoördinator Testteam

Over Erasmus MC

Elke dag werken de medewerkers, vrijwilligers en studenten met toewijding en passie aan alles waar het Erasmus MC voor staat:

  • Veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften.
  • Onderscheidend toponderwijs dat getalenteerde studenten aanspreekt en dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen.
  • Internationaal toonaangevend wetenschappelijk toponderzoek dat ziekten en aandoeningen helpt te begrijpen, te voorspellen, te behandelen en te voorkomen.

Kennismaken met Supportbook?

Dat kan heel gemakkelijk, desgewenst op afstand. We laten je graag zien hoe dit er in de praktijk uitziet en beantwoorden al je vragen! Bel of mail ons, dan plannen we een demo en lichten we onze unieke werkwijze toe!

info@supportbook.nl

085 – 48 48 170