Skip to main content

Fit het nieuwe jaar in met Supportbook!

december 6, 2021januari 17th, 2022

Alweer bijna een jaar voorbij. En ook dit jaar is er weer veel gebeurd. De wereldwijde crisis raakt ons allemaal op een bepaalde manier. Gezondheid is een groot goed. Fit zijn is misschien wel belangrijker dan ooit. Supportbook verloot dit jaar daarom een aantal gave gezonde prijzen! Onderaan dit bericht lees je hoe je kans maakt.

 

We nemen je eerst graag mee in een aantal hoogtepunten van 2021:

 

Gebruikerssessies

We hebben dit jaar een aantal gebruikerssessies georganiseerd. Tijdens deze sessies hebben we verschillende (toekomstige) functionaliteiten uitgebreid besproken. Dit geeft ons waardevolle input om wijzigingen nog beter te specificeren en Supportbook verder te optimaliseren. En daarnaast waren de sessies ook erg gezellig en leverde het onderling ook mooie inzichten op. Win-win dus!

Wil je ook een keer deelnemen aan zo’n sessie? Laat het ons weten!

De roadmap naar toekomstbestendige technologie

Wij werken constant aan het verbeteren van Supportbook om ervoor te zorgen dat Supportbook snel, gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar blijft, nu en in de toekomst. We gingen over naar AWS en werken met microservices. We schreven er een blog over, lees hier het hele verhaal.

Nieuwe website

Je leest dit bericht op onze gloednieuwe website. Deze maand zijn we live gegaan! Kijk gerust straks nog even verder rond. Met deze nieuwe website hopen we nog duidelijker over te kunnen brengen hoe Supportbook organisaties helpt met het professionaliseren van de testprocessen.

Samen eenvoudig software, projecten, infrastructuur en wet- en regelgeving testen!

Zorg & ICT

Ondanks de afgeslankte vorm, was onze deelname aan de Zorg&ICT beurs een groot succes. Goede gesprekken, mooie ideeën en leuk om elkaar weer live te ontmoeten!

Win de nieuwste Apple Watch!

Wil jij een van die gave gezonde prijzen winnen? We hebben de aankondiging van dit bericht op LinkedIn geplaatst en verloten de prijzen onder de likes, shares en nieuwe volgers. Klik hier: Ik doe mee!

Tussen kerst en oud en nieuw verloten we de prijzen. Begin 2022 worden ze verstuurd.

 

Namens team Supportbook wensen wij je fijne feestdagen en een goed en gezond 2022!