EN MEER

Ontdek nog meer unieke functionaliteiten van Supportbook.

Kennisdeling met andere organisaties

Functionaliteit

Supportbook heeft als unieke functionaliteit dat het testresultaten deelt van organisaties die met dezelfde informatiesystemen werken. Indien een wijziging al ergens getest is, is te zien wat het resultaat is, wat eventuele bevindingen zijn en of er bijvoorbeeld een workaround beschikbaar is. Samen Slimmer Werken!

Toepassing

De test coördinator, maar ook de testers zelf krijgen bij hun tests de testresultaten van collega-instellingen te zien. Uiteraard is een ieder zelf verantwoordelijk voor het testen, maar het helpt te prioriteren en focus aan te brengen op specifieke zaken. Het onderling delen geeft organisaties waardevolle informatie, volledig automatisch, op een zeer efficiënte wijze gepresenteerd.

Samen eenvoudig software testen

Automatische testgeval generatie

Functionaliteit

Supportbook biedt de mogelijkheid om automatisch testgevallen te genereren. Releasedocumentatie kan ge upload worden in Supportbook. Elke specifieke wijziging uit deze documentatie wordt automatisch omgezet in een testgeval. De testgevallen worden aan de hand van bijvoorbeeld modules vervolgens gedistribueerd naar de testgroepen die hier aan gekoppeld zijn.

Toepassing

Een testgroep kan gekoppeld worden aan een of meerdere modules van een applicatie. De testers uit de groep krijgen alleen die automatisch gegenereerde testgevallen gepresenteerd die voor hem/ haar van toepassing zijn. Deze efficiënte functionaliteit bespaart tijd voor een ieder die betrokken is in het testproces.

Unieke oplossing voor Ketentesten

Functionaliteit

Afhankelijkheden creëert u tussen testregels, testgevallen en testscripts. De functionaliteit ketentesten geeft u de mogelijkheid om meerdere testscripts te bundelen en deze in een keten te plaatsen.

Toepassing

Testrondes die een groot deel van de organisatie raken, vragen veelal om volgordelijkheid. Met ketentesten kan de test coördinator van te voren een keten inrichten. Zodoende is hij/ zij verzekerd van een juist verloop van de test. De testers krijgen ook pas een test aangeboden op het moment dat de keten zover is.

“Supportbook is veilig en betrouwbaar. Wij zijn ISO27001/NEN7510 gecertificeerd.”

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Met deze certificering verzekeren we onze klanten van kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de exploitatie van onze software-oplossingen.

Persoonlijke notificaties

Functionaliteit

Supportbook genereert automatisch persoonlijke (mail)notificaties wanneer u dat wenst. Testers worden per mail op de hoogte gesteld als er een test klaarstaat in Supportbook. Binnen de test is het mogelijk om op testgeval niveau communicatie toe te voegen om zaken te verduidelijken of toe te lichten.

Toepassing

De test coördinator bepaalt welke boodschap een tester meekrijgt. Dit kan een algemene tekst zijn die iedereen die geraakt wordt in de test ontvangt, maar ook een persoonlijke boodschap op individueel niveau. De communicatie verloopt via Supportbook, zodat alles op 1 plek wordt bewaard. Geen onnodig en extra mailverkeer meer.

Krachtige API’s

Functionaliteit

Supportbook heeft de mogelijkheid om middels zogenoemde API koppelingen te integreren met andere systemen. Importeer zaken die u wilt testen of verstuur gegevens uit Supportbook die u ook elders wilt registreren.

Toepassing

Uw registratiesysteem biedt ongetwijfeld zaken die getest moeten worden. Indien u deze koppelt met Supportbook heeft u de mogelijkheid een set aan calls/wijzigingen etc. te selecteren die u importeert in Supportbook. Deze zijn vervolgens om dezelfde slimme manier te distribueren naar de testers. Een tester kan op zijn/haar beurt een melding aanmaken, die automatisch wordt verwerkt in het registratiesysteem.

Uitgebreide gebruikerspermissies

Functionaliteit

Supportbook heeft een standaard permissie schema ontwikkeld voor de meest voorkomende rollen. Een standaard schema past niet altijd in elke organisatie, daarom heeft u de mogelijkheid om tot in detail autorisaties toe te wijzen of in te trekken.

Toepassing

Wanneer u een tester wat meer taken en verantwoordelijkheden wilt geven, maar geen administrator wilt maken, past u eenvoudig de rol van de tester aan. Om overzicht te houden geeft Supportbook aan welke gebruikers afwijken van het door ons ingerichte permissieschema.

Vraag nu een GRATIS scan aan

Waar staat uw organisatie, afdeling of team? Met behulp van de scan meet u eenvoudig en snel het volwassenheidsniveau van uw testorganisatie en testprocessen.

PLANNEN & BEHEREN

Creëer en onderhoud testdossiers en bepaal wie, wat, wanneer gaat testen.

VOORBEREIDEN & SPECIFICEREN

Definieer testregels en testgevallen en ken deze toe aan testscripts.

UITVOEREN

Testen, voortgang monitoren, bevindingen beheren en rapporteren.