UITVOEREN

Testen, voortgang monitoren, bevindingen beheren en rapporteren.

Iedere medewerker test zijn/haar eigen testgevallen

Functionaliteit

De testgevallen worden op basis van uw Supportbook inrichting en de geselecteerde scope gedistribueerd naar de testers.

Toepassing

Een tester krijgt per mail een seintje dat er een testrun voor hem/haar klaar staat. Hij/zij kan vervolgens de tests gaan uitvoeren en de verslaglegging doen in Supportbook.

Samen eenvoudig software testen

Monitoren en bijsturen op de testvoortgang

Functionaliteit

De test coördinator heeft te allen tijde inzicht in de voortgang en de resultaten van de tests. Vanuit Supportbook stuurt u eenvoudig een herinnering naar alleen die testers, die nog zaken open hebben staan.

Toepassing

Door realtime overzichten van de statussen van de tests, is bijsturen een fluitje van een cent. Tot op detailniveau is in te zien welke verslaglegging er is gedaan door de testers.

“Supportbook is veilig en betrouwbaar. Wij zijn ISO27001/NEN7510 gecertificeerd.”

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Met deze certificering verzekeren we onze klanten van kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de exploitatie van onze software-oplossingen.

Controleren en beoordelen testresultaten en zorgen voor opvolging

Functionaliteit

U kunt eenvoudig een bevinding aanmaken van een testresultaat. Vanuit een bevinding wijst u taken toe aan medewerkers.

Toepassing

Onsuccesvolle testresultaten worden dikwijls bevindingen. U kunt zelf instellen of een tester zelf een bevinding kan registeren of dat de test coördinator dit bepaald. De workflow functionaliteit binnen het bevindingenbeheer zorgt ervoor dat u ook hier de toegewezen taken qua voortgang kan blijven volgen.

Samen eenvoudig software testen

Uitvoeren van hertesten

Functionaliteit

Een hertest bestaat vaak uit een gedeelte van een uitgezette testrun. Wanneer u een nieuwe testrun aanmaakt, is het mogelijk om de scope van een eerdere run over te nemen, en dan bijvoorbeeld alleen de onsuccesvolle testresultaten te selecteren.

Toepassing

Een hertest is eenvoudig te selecteren en te distribueren. Wederom krijgen testers alleen te zien wat van toepassing is, op een behapbare wijze en toegelicht door de test coördinator.

Vraag nu een GRATIS scan aan

Waar staat uw organisatie, afdeling of team? Met behulp van de scan meet u eenvoudig en snel het volwassenheidsniveau van uw testorganisatie en testprocessen.

PLANNEN & BEHEREN

Creëer en onderhoud testdossiers en bepaal wie, wat, wanneer gaat testen.

VOORBEREIDEN & SPECIFICEREN

Definieer testregels en testgevallen en ken deze toe aan testscripts.

EN MEER

Ontdek meer unieke functionaliteiten van Supportbook.