Skip to main content

Gebruikersbijeenkomst Supportbook zeer succesvol!

februari 26, 2018oktober 14th, 2021

Afgelopen donderdag was de gebruikersbijeenkomst van Supportbook. De opkomst was groot, groter dan verwacht. Naast de geagendeerde onderwerpen, was daarom het netwerken en het leren van elkaar een belangrijk onderdeel van de dag.

Highlights 2017/ 2018

Productmanager Ewout Kuijer opende de bijeenkomst en gaf een update van de highlights uit 2017 en 2018. Uiteraard werd de nieuwe animatiefilm getoond. Met de actie liken = likken werd een lollytoren verloot. Helma de Wit van de Sint Maartenskliniek was de gelukkige en nam de toren mee naar Nijmegen.

Ervaring Deventer Ziekenhuis met het anonimiseren van HiX

Bob Fenneman, hoofd beheer en ontwikkeling in het Deventer Ziekenhuis, deelde zijn ervaringen met het anonimiseren van HiX. Samen met Eric Hoefman vertelde hij hoe zij met het door Zapphire en EntrD ontwikkelde product klaar zijn voor de Europese wetgeving (GDPR) die vanaf 25 mei van toepassing is.

Workshop testvolwassenheid

Hoe volwassen is jouw testorganisatie? De workshop testvolwassenheid, verzorgd door Gerard Numan, gaf antwoord op die vraag. Op basis van het TPI (Test Proces Improvement) model werd inzichtelijk waar verbeterpunten liggen en in welke volgorde deze het best opgepakt kunnen worden.

Het leverde interessante discussies op. Naast inzicht in de eigen organisatie was het enorm waardevol om van elkaar te horen hoe bepaalde zaken aangepakt worden.

Napraten tijdens de lunch

De dag werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. Met een voldaan gevoel en genoeg stof tot nadenken keerde een ieder huiswaarts. Een geslaagde bijeenkomst!