Skip to main content

Gebruikersbijeenkomst Supportbook zeer succesvol!

juli 7, 2017november 8th, 2021

Informatie over de nieuwste functionaliteiten van Supportbook, de ZIN en ONZIN van geautomatiseerd testen, het anonimiseren en pseudonimiseren van testdata in combinatie met het delen van ervaringen en een lekkere lunch maakten onze Supportbook gebruikersbijeenkomst tot een succes. De deelnemers noemden het “een zeer goed initiatief”, dat niet alleen “informatief en gezellig” maar ook “nuttig en leerzaam” was.

Nieuwste functionaliteiten van Supportbook

Op dinsdag 4 juli kwamen gebruikers van Supportbook bij elkaar voor een bijeenkomst met veel actuele onderwerpen. We begonnen met een “tour” door onze nieuwste versie van Supportbook om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe functionaliteiten. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en elk ziekenhuis gebruikt ons platform op hun eigen manier. Dat leverde interessante gesprekken op en daarmee was het eerste doel bereikt; het onderling delen van praktijkervaring en het leren van elkaar. Voor de ziekenhuizen die nog niet gemigreerd zijn, was dit een trigger om snel de overstap te maken. Wat overigens vrij eenvoudig kan!

Actuele onderwerpen belicht

Ervaren testmanager Gerard Numan nam ons mee in de ZIN en ONZIN van geautomatiseerd testen. In een goed opgebouwd verhaal zette hij zeer concreet uiteen wat nu echt de voor- en nadelen zijn. Vragen als; Waar kun je het toepassen? Wat levert het op? Wil je dit als ziekenhuis? werden door Gerard uitstekend toegelicht. Tot slot kwam Eric Hoefman van Entr-D aan het woord. Entr-D en Zapphire hebben samen een product ontwikkelt om testdata te anonimiseren en te pseudonimiseren. Dit onderwerp is actueler dan ooit omdat organisaties, door de Europese wetgeving, verplicht zijn om dit goed te regelen. Aan Eric was de uitdaging om iedereen, zo voor de lunch, nog scherp te houden. Dat lukt goed, want al in de eerste sheet gaf hij aan dat er wat te verdienen viel met een quiz voor de scherpe luisteraars. Ivo Verdult won deze quiz en werd verblijd met de virtuele fles wijn.

Nieuwe bijeenkomst gepland

Al met al was het een zeer geslaagde dag met veel interactie en een afsluitende gezamenlijke lunch. Vanwege de positieve reacties zoals; “Positief en leerzaam, prettig om ervaring van andere huizen te horen” en “Goede bijeenkomst, veel informatie opgehaald en goed verzorgd” kijken we nu alweer uit naar de volgende bijeenkomst. Deze staat gepland op donderdag 5 oktober!