Skip to main content

Gebruikersdag TestBot met introductie geavanceerde koppeling Supportbook

april 24, 2023

Donderdag 20 april was de gebruikersdag van de TestBot van Salves. Een mooie opkomst op het hoofdkantoor in Helvoirt. Uiteraard was Supportbook ook aanwezig. Tijdens de bijeenkomst hebben we de vernieuwde, uitgebreidere koppeling van de TestBot met Supportbook laten zien. Daarmee creëren we direct meerwaarde voor onze klanten door het samengaan van de bedrijven.

Inzicht in werkzaamheden en ontwikkelingen

John van Arkelen heeft een kijkje achter de schermen gegeven van wat Salves nu precies doet in Tosca en welke werkzaamheden dat met zich meebrengt. Ewout Kuijer gaf een toelichting op de reden van het samengaan van Supportbook en Salves. Daarna gaf hij een demo van de vernieuwde, uitgebreidere koppeling van de TestBot met Supportbook. Tot slot nam Yvonne Withagen de deelnemers mee in de inhoud van de testscripts en de recente ontwikkelingen.

Integratie Salves en Supportbook

De nieuwe, geavanceerde koppeling tussen de TestBot en Supportbook zijn de eerste zichtbare stappen van hét testplaftorm in de zorg. Alle testwerkzaamheden vanuit 1 tool, manueel en geautomatiseerd!

Meer weten en/ of zien?

Laat het ons weten, mail of bel ons!

info@supportbook.nl

085 48 48 170