Skip to main content

Gemeente Coevorden ook aan de slag met Supportbook

december 10, 2019november 1st, 2021

Met het verwelkomen van de gemeente Coevorden, zet Supportbook de volgende stap in haar groei binnen de lokale overheid! Een mooie stap, die de tweede concrete samenwerking omvat met een gemeente uit het BOCE-verband. Naast Coevorden, werkt ook de gemeente Emmen sinds 2018 naar volle tevredenheid met Supportbook om het testmanagement naar een hoger niveau te tillen.

Processen uniformeren

Belangrijk uitgangspunt bij de keuze voor Supportbook, is het uniformeren van testprocessen en het verder vormgeven van een gezamenlijke visie op test- en releasemanagement. Door de krachten te bundelen en processen verder te standaardiseren, ontstaat er meer efficiency en daadkracht. Een groot voordeel voor beide gemeenten, die hierdoor meer grip krijgen op hun werkwijzen en de kwaliteit in de informatievoorziening zien toenemen.

Door het gebruik van Supportbook zijn wij meer in control en wordt ons testmanagement effectiever.

Patrick EckhardtInformatiemanager - Gemeente Coevorden

Over de gemeente Coevorden

De gemeente Coevorden, gelegen in de zuidoostelijke hoek van de provincie Drenthe, werd in zijn huidige vorm op 1 januari 1998 opgericht als gevolg van een gemeentelijke reorganisatie, waarbij vijf gemeenten fuseerden tot één. De gemeente is 300 vierkante kilometer groot en heeft een bevolking van ongeveer 36.000 inwoners. Coevorden heeft als grensgemeente een ​​sterke internationale oriëntatie. Het versterken van de economie wordt vormgegeven door verschillende vormen van internationale samenwerking.

Dimpact: Samen slimmer werken

Gemeente Coevorden is lid van de coöperatieve vereniging Dimpact. Vanuit een gedeelde ambitie, werken ruim 30 gemeenten onder de vlag van Dimpact samen om o.a. de doorontwikkeling en het beheer van hun ICT diensten te optimaliseren. Ook Dimpact werkt vanuit haar centrale rol met Supportbook voor het gecontroleerd toetsen, testen en accepteren van wijzigingen rondom het zaaksysteem e-Suite van Atos. Door als leden samen slimmer te werken met Supportbook, groeit eveneens de community binnen gemeenteland voor het verder delen van kennis en ervaringen.

Kennismaken met Supportbook?

Neem contact met ons op en wij verzorgen graag een vrijblijvende demo op locatie. Bel 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl