Skip to main content

Gemeente Emmen kiest ook voor Supportbook

december 6, 2018november 2nd, 2021

Steeds meer gemeenten zien de kracht van Supportbook. Zo ook de gemeente Emmen, die met ons platform haar testprocessen gaat ondersteunen. Met de keuze voor Supportbook, zet de gemeente een grote stap in het professionaliseren van het updaten en releasen van haar informatievoorziening. Het platform zorgt ervoor dat de uit te voeren tests automatisch bij de juiste medewerkers terecht komen. De coördinator heeft real time inzicht en overzicht in de voortgang en draait eenvoudig rapportages.

Met Supportbook gaan we ons testtraject stroomlijnen en zal de kwaliteit van onze interne dienstverlening toenemen.

Vincent DirkseTeamleader Informatietechnologie - Gemeente Emmen

Over de gemeente Emmen

Emmen is een gemeente in het zuidoosten van Drenthe en heeft een oppervlakte van ongeveer 350 km², waarmee het de grootste gemeente van Drenthe is. Gerekend naar oppervlakte is Emmen na Súdwest-Fryslân, Noordoostpolder en Hollands Kroon de vierde gemeente van Nederland. De hoofdstad van de gemeente is het gelijknamige Emmen. Op 31 mei 2018 telde de gemeente 107.167 inwoners, waarmee Emmen eveneens naar inwoneraantal de grootste gemeente van Drenthe is.

Dimpact

Dimpact, de coöperatieve vereniging van, voor en door gemeenten heeft onlangs ook gekozen voor Supportbook. Zij gaan het testen van wijzigingen op het zaaksysteem e-Suite van Atos op een efficiënte en effectieve manier ondersteunen. Alle leden krijgen daarbij inzicht in de voortgang van het testtraject. De recente aansluitingen dragen direct bij aan het vergroten van de community binnen gemeenteland. Samen Slimmer Werken!

Uw gemeente ook kennis laten maken met Supportbook?

Wilt u ook kennismaken met Supportbook, neem dan contact met ons voor een demo bij u op locatie. Bel 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl