Skip to main content

GEZOCHT: Klantsuccesmanager Supportbook met een test-achtergrond

oktober 25, 2017oktober 14th, 2021

Je komt werken bij team Zapphire.nl. Dé makers uiteraard van Supportbook, maar we doen meer. Het team bestaat uit nuchtere, hardwerkende collega’s die gaan voor kwaliteit en het beste resultaat voor de klant. Dat beste resultaat noemen wij “klantsucces”. Voor Supportbook betekent dat bij onze klanten, dat er een volwassen testorganisatie en testproces is ingericht en wordt ondersteund om de risico’s van een continu veranderend IT-/ Informatievoorzieningslandschap te managen, weg te nemen en/ of te controleren.

De functie

We hebben de start-up-fase van ons bedrijf net achter ons gelaten, maar we zijn nog steeds een relatief klein team. Handen uit de mouwen dus, en met jouw kennis en ervaring meehelpen op alle fronten. Dit ga je doen… Met stip op één:
Het zelfstandig onderhouden en uitbouwen van de relaties met onze klanten, om ze te ondersteunen bij de ingebruikname, het beheren en onderhouden en uitbouwen van de inzet van Supportbook binnen hun organisatie.

Daarnaast…

Onze marketing en verkoop ondersteunen met jouw aanwezigheid, kennis en ervaring in verkooptrajecten, maar ook het deelnemen aan seminars en vakgroepen en (met ondersteuning) zo nu en dan het schrijven van artikelen/ blog’s voor op de website.

Ons ontwikkelteam voeden met ideeën voor verbetering en doorontwikkeling van de functionaliteit, alsook het accepteren van hetgeen door het ontwikkelteam wordt opgeleverd (productownership).

Het management adviseren over trends en ontwikkelingen in het vakgebied en meehelpen met het maken van keuzes voor de lange termijn product- en dienstontwikkeling.

Wat verwachten we

We gaan voor ‘die klik’ in het gesprek en denken dat die kans het grootst is als je voldoet aan de volgende eisen:
Je bent een toegewijde collega die gaat voor kwaliteit en waarbij geldt afspraak is afspraak.
Je beschikt over een HBO diploma, minimaal 5 jaar werkervaring als testconsultant en bent communicatief vaardig.
Je hebt zicht – en een heldere visie op de ontwikkeling van het vakgebied, waaronder ook testautomatisering.
Je bent bereid om te reizen. Onze klanten zitten door het hele land, en tegenwoordig zelfs al in België.
Heb je ervaring binnen de zorg en/ of gemeenten, dan heeft dat zeker een pre.

Tot slot denken we dat het handig is wanneer je woonachtig bent in de regio Zwolle. Dit is dicht genoeg bij de thuisbasis in Hoogeveen waar ook het ontwikkelteam zit, en makkelijk genoeg om via onze nevenlocatie in Amersfoort de rest van het land aan te doen.

Wat we bieden

Een werkomgeving met een informele sfeer waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt om de rol in te vullen. Uiteraard een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en uitstekende studie- en ontwikkel mogelijkheden. Uiteraard zullen de auto, laptop en telefoon niet ontbreken.
Herken je je in dit profiel, dan leren wij je graag kennen!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Stel, 06-20112685.
Direct solliciteren? Stuur dan voor 28 februari je CV en motivatie naar m.stel@zorgon.nl.