Skip to main content

Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) is het 46e ziekenhuis dat aansluit op Supportbook

juni 5, 2018oktober 14th, 2021

Het ziekenhuis in Zeeland gaat haar testprocessen ook professionaliseren met Supportbook. Een logische keuze, want met de 45 ziekenhuizen die het ADRZ al voor gingen, heeft het platform zich uitgebreid bewezen in de zorg.

Samen Slimmer Werken

Via Supportbook worden inzichten, best-practices en testresultaten tussen instellingen onderling gedeeld waarmee de efficiëntie wordt verhoogd en risico’s gereduceerd worden. Met de komst van het ADRZ, telt Supportbook 46 aangesloten ziekenhuizen. Daarmee wordt de kracht van het delen alsmaar waardevoller; Samen Slimmer Werken!

Over ADRZ

Het ADRZ is in januari 2010 ontstaan uit een fusie van de Stichting Oosterschelde Ziekenhuizen en de Stichting Ziekenhuis Walcheren.

De visie van het ADRZ; De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super) specialistische zorg, waar en wanneer nodig.

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe dit werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Dat kan op afstand of bij u op locatie.

Bel 085-4848170 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl