Skip to main content

HiX TestAutomation Klankbordgroep adviseert over dé beste oplossing

maart 21, 2019oktober 27th, 2021

Om onze dienstverlening op het gebied van Testautomatisering richting de grootste gebruikersgroep van Supportbook (47 Nederlandse ziekenhuizen) extra kracht bij te zetten, is in samenwerking met onze kennispartner Zorgon/ Quoratio, de Klankbordgroep HiX TestAutomation opgericht. Een logische vervolgstap na het eerdere succes met HiX TestAutomation in het Martini Ziekenhuis.

De klankbordgroep heeft als doel het Team Supportbook te voeden met diepgaande expertise over de werking en het gebruik het ChipSoft ZIS/ EPD  bij onze klanten. Zo draagt de HiX TestAutomation Klankbordgroep o.a. bij aan de totstandkoming van een set generieke testscripts voor ChipSoft HiX; maar ook voor het specialistische maatwerk, draaien deze experts hun handen niet om. Zo zorgen kennis van testautomatisering en kennis van het specifiek onderliggende testobject – in dit geval HiX – voor het allerbeste resultaat.

Maak uitgebreid kennis met de klankbordgroep-leden:

Daan van Oosten

Daan van Oosten

Na zijn studie Information Engineering werd Daan software-consultant bij ChipSoft. Daan werkte onder andere mee aan de implementaties bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Na zijn overstap richting de consultancy (o.a. PinkRoccade Healthcare) waar hij zijn expertise op ZIS/ EPD-vlak verder aanscherpte besloot Daan in 2014 in dienst te gaan bij Medisch Centraal Haaglanden in de rol van adviseur Functioneel Applicatiebeheer/ Sr. Applicatiebeheerder ChipSoft EZIS. Na afronding van deze tijdelijke opdracht koos Daan ervoor verder te gaan als zelfstandig HiX-specialist en bediende hij vele ziekenhuizen in het beheer en de overgang naar de nieuwste versies, releases en versies van het ChipSoft ZIS/EPD.

Zie: https://www.linkedin.com/in/dvanoosten/

Martin van Veen

Martin van Veen

Martin werkt in de periode van 2005 tot 2007 bij ChipSoft als software-consultant en begeleidde in die periode menig implementatietraject van het ZIS/ EPD, met een specialisatie op het vlak van Medicatie, EVS, Logistiek, Apotheek. Na een kleine uitstap richting andere sectoren, besloot Martin in 2009 terug te keren als externe ChipSoft-specialist en bediende hij vanuit de consultancy firma Zorgon menig ziekenhuis bij de inrichting en configuratie van het ChipSoft ZIS/ EPD. In die tijd specialiseerde Martin zich verder in o.a. de aanleverende en financiële modules. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder meer: Erasmus MC, Ikazia, ADRZ, UMCU, Medisch Centrum Haaglanden, Rode Kruis Ziekenhuis, St. Franciscus Gasthuis Vlietland (tegenwoordig), LUMC en ’t Lange Land Ziekenhuis.

Zie: https://www.linkedin.com/in/mlvanveen/

Wouter Gerritsen

Wouter Gerritsen

In de periode 2005-2012 werkte Wouter als lead-consultant financiële modules bij ChipSoft. Wouter kent daarom als geen ander de financierings-systematiek(en), de DOT/DBC-structuur en de daarbij behorende wet- en regelgeving die de zorg rijk is en de wijze waarop dit in het ZIS/ EPD is geïmplementeerd. Na zijn langdurige carrière bij ChipSoft, besloot Wouter in 2012 als externe en onafhankelijk ChipSoft-specialist op te treden en ziekenhuizen te helpen het maximale uit het ZIS/ EPD te halen. Op uiteenlopende vraagstukken hielp Wouter afgelopen jaren het St. Franciscus Gasthuis Vlietland (tegenwoordig), Catharina Ziekenhuis, Reiner de Graaf Groep, LUMC, Pantein, Bergman Clinics, Revant en het Erasmus MC. Met al deze kennis adviseert Wouter heden ten dage Heart for Health in de rol van Chief Software Architect voor de realisatie een revolutionair E-Health platform voor ZBC’s en kleine ziekenhuizen met licht complexe zorg.

Zie: https://www.linkedin.com/in/woutergerritsen/

Ferdi Rienties

Ferdi Rienties

In de periode 2001-2007 werkt Ferdi Rienties als ZIS/EPD specialist, en ontwikkelde Ferdi kennis van de modules: CS-Rontgen, Comez, Episode, overzichtgenerator, reportbuilder, CS-Document, CS-Agenda, CS-Order en meer. Daarna maakt Ferdi de overstap naar de consultancy (Centric Healthcare) om enkele jaren daarna het ruime sop te kiezen als zelfstandig ChipSoft-specialist om een grote groep ziekenhuizen te ondersteunen met zijn specifieke kennis van koppelingen. Ferdi is tegenwoordig breed ingezet als het gaat om de inrichting en configuratie van HiX in o.a. Catharina Ziekenhuis, Diakonessenhuis, Noordwest Ziekenhuis groep, Maxima Medisch Centrum en meer.

Zie: https://www.linkedin.com/in/ferdi-rienties-b399286/

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van HiX TestAutomation, of over de samenstelling en werking van deze klankbordgroep? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.