Skip to main content

iCON healthcare en Supportbook integreren unieke functionaliteiten

september 21, 2020november 1st, 2021

Al jaren ondersteunt Supportbook ziekenhuizen met het efficiënt en professioneel testen van updates op EPD’s en andere informatiesystemen. Hierin wordt nauw samen gewerkt met klanten om ervoor te zorgen dat functionaliteiten blijven aansluiten op de processen van ziekenhuizen. De samenwerking met iCON geeft Supportbook gebruikers inzichten om nog gerichter de functies te testen die er echt toe doen.

De Wijzigingen Monitor van iCON healthcare

De Wijzigingen Monitor van iCON geeft de beheerders de mogelijkheid de applicatietest uit te voeren middels Change Directed Testing (CDT). Uitgangspunt van CDT is het testen op basis van de wijzigingen (verschillen) uit de data tussen de huidige (productie/test) en geüpdate (acceptatie) omgeving.

De Wijzigingen Monitor controleert per module miljoenen objecten, velden en instellingen en stelt aan de hand van gebruik van het object, de soort wijziging en de grootte hiervan een prioritering vast. Beheerders kunnen zo efficiënt op basis van gebruik en prioriteit de applicatietest uitvoeren en aanvullingen geven op regressie- en gebruikerstesten.

Integratie met Supportbook

Samen met het Elkerliek ziekenhuis in Helmond is de integratie van De Wijzigingen Monitor in Supportbook ontwikkeld. Met deze aansluiting is het mogelijk om de output van de Wijzigingen Monitor mee te nemen in de testrondes. Zonder extra tools, nog meer grip op het testproces. Samen Slimmer Werken!

Meer weten?

Nieuwsgierig naar deze oplossing? Laat het ons weten!
info@supportbook.nl
085 – 48 48 170