Hartelijk welkom op onze kennisbank pagina, leer hier meer over ons vak testen.

Testtool Supportbook staat voor professioneel testen in minder tijd en met meer plezier. Dit delen we graag! Heb je vragen over Supportbook? Neem dan direct contact met ons op via support@zapphire.nl of bel 085 – 4848171.

TESTTOOL KIEZEN

De keuze maken voor een testtool kan lastig zijn. Lees hier wat een testtool is en waar je het voor kan gebruiken. Wij delen graag onze ervaringen zodat je de beste keuze kunt maken.

SOFTWARE TESTEN

Wat is software testen eigenlijk en met welk doel zou jouw organisatie dat doen? Vind hier antwoord op deze vragen. Lees een introductie over het testen van software.

TESTEN IN DE CLOUD

Steeds meer werken we vanuit de cloud. Betekent dit dat er dan niet meer zelf getest hoeft te worden? Ons advies is om ook dan te blijven testen. Lees hier meer over waarom.

REGRESSIETESTEN

Regressie testen, progressie testen en hertesten. Er zijn verscheidene soorten tests. Lees hier meer over wat een regressietest wel en niet is.

Vele organisaties gingen je al voor

Supportbook is opgericht in samenwerking met drie ziekenhuizen. Samen hebben we onze testmanagementtool precies op het werkproces laten aansluiten. Ondertussen zijn wij enorm gegroeid, ook naar andere markten.

ACCEPTATIECRITERIA

Acceptatiecriteria komen vanuit de acceptanten. Wat is het belang van acceptatiecriteria en hoe stel je deze op? Lees hier verder.

WAAROM TESTEN 

Als de leverancier al test? Lees hier waarom je software moet testen, ook als je leverancier al heeft getest. In deze blog geven we drie redenen.

TIPS

Tien softwarefouten die iedere tester moet weten. Lees hier over onze ervaringen in de testwereld.

RELEASEDOCUMENTATIE

Releasedocumentatie is de basis van testen. Hierin staat wat de wijzigingen zijn in een release. Lees verder op deze pagina over het belang van goede documentatie.

“Supportbook is veilig en betrouwbaar. Wij zijn ISO27001/NEN7510 gecertificeerd.”

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Met deze certificering verzekeren we onze klanten van kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de exploitatie van onze software-oplossingen.