Skip to main content

Klimmendaal kiest voor Supportbook

februari 14, 2022april 22nd, 2022

Klimmendaal, centrum voor medisch specialistische revalidatiezorg, heeft eind november met HiX voor de revalidatiezorg een nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD) in gebruik genomen. Het testen van de periodieke updates op het EPD gaan ze testen met Supportbook. Zij sluiten daarbij aan bij een nog steeds groeiende community die onderling testresultaten en waardevolle inzichten met elkaar deelt. 

Het testen van nieuwe HiX releases vergt veel tijd. Supportbook helpt ons om structuur aan te brengen in de testwerkzaamheden. Wij werken sinds kort samen binnen Revion met Revalidatie Friesland & Basalt en het is ook prettig om onze ervaringen met het testen te delen via Supportbook.

Petra TuypProgrammamanager EPD & projectleider VIPP

Testen met Supportbook

Wijzigingen op informatiesystemen volgen elkaar in rap tempo op. Testen is enorm belangrijk, zeker in omgevingen waar het gaat om de gezondheid van mensen. Met Supportbook wordt het testproces geprofessionaliseerd. Op een intuïtieve manier ondersteunt Supportbook organisaties met het testen. Gebruikers van Supportbook zijn aantoonbaar in control omdat alle testwerkzaamheden zijn ondergebracht in 1 tool. Daarnaast worden testresultaten gedeeld met collega-organisaties.

 

Nieuwsgierig? Kennismaken op afstand, zo gepiept!

Bel of mail ons, dan plannen we een demo en lichten we onze unieke werkwijze toe:

info@supportbook.nl

085 48 48 170