Skip to main content

Maasziekenhuis Pantein gestart met Supportbook

november 5, 2019november 1st, 2021

Maasziekenhuis Pantein heeft Supportbook in gebruik genomen en is gestart met het verder optimaliseren van haar testmanagement. Door de uitrol van Supportbook binnen de organisatie, krijgt Pantein meer grip op haar testwerkzaamheden en kunnen testprocessen beter geüniformeerd worden. Met name het reduceren van handelingen die voorheen handmatig werden gedaan, leveren Pantein nu een aanzienlijke efficiencyslag op.

Testen ChipSoft HiX

Als “ChipSoft-huis” ziet Pantein met het gebruik van Supportbook ook een groot voordeel in het netwerk waar zij op aan kunnen sluiten. Supportbook, marktleider op het gebied van testmanagement binnen de Nederlandse ziekenhuizen, wordt gebruik in meer dan 50 ziekenhuizen en is in staat om veel waardevolle testresultaten (voortkomend uit de HiX-releasenotes) onderling te delen. Met name binnen de Nederlandse ChipSoft-ziekenhuizen, draagt Supportbook hier effectief aan bij door een actieve test-community vanuit de applicatie. Gezamenlijke inzichten zorgen voor optimalisering van het testen, doordat ziekenhuizen beter gaan prioriteren op basis van elkaars resultaten.

Supportbook beschikt over heldere dashboards en rapportagemogelijkheden, waardoor wij onze testprocessen beter kunnen monitoren en verantwoorden.

Joris LinssenManager ICT - Maasziekenhuis Pantein

Over Maasziekenhuis Pantein

Het Maasziekenhuis is onderdeel van Pantein. Pantein biedt naast ziekenhuiszorg ook thuiszorg, ouderenzorg en diensten aan huis. Maasziekenhuis Pantein in Beugen (Boxmeer) is een regionaal ziekenhuis dat zich richt op de 130.000 bewoners van de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Daarnaast kenmerkt het ziekenhuis zich door actieve samenwerkingen met het Radboud UMC en de Sint Maartenskliniek uit de regio Nijmegen.

Informatiebeveiliging

In oktober 2019 heeft Supportbook wederom succesvol de audit rondom haar informatiebeveiliging doorstaan. Dit betekent dat Supportbook al ruim 3 jaar volledig ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd is, waardoor klanten de zekerheid hebben dat ze met een zeer veilige applicatie en betrouwbare dienstverlener samenwerken. Meer informatie lees je hier.

Kennismaken met Supportbook?

Vraag een vrijblijvende demo aan per mail: info@supportbook.nl of bel ons op: 085 – 4848171.