Skip to main content

Makers van Supportbook geven hoge prioriteit aan informatiebeveiliging  

december 21, 2017november 2nd, 2021

Eind november was daar weer de jaarlijkse audit voor de ISO27001 certificering van Zapphire, de makers van Supportbook en MTbook. En er werd een mooi resultaat behaald, namelijk dat er geen non-conformities tijdens de audit zijn vastgesteld. Met andere woorden, Zapphire is met vlag en wimpel geslaagd en de certificering is verlengd. De audit werd wederom uitgevoerd door DNV GL, een wereldwijd toonaangevende certificatie-instelling. DNV GL helpt bedrijven de prestaties van hun organisatie, producten, medewerkers, faciliteiten en toeleveringsketen te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen.

Veel bewustzijn over informatiebeveiliging onder de medewerkers

Het rapport benoemt specifiek een aantal sterke punten van Zapphire, waaronder het bewustzijn over informatiebeveiliging onder de medewerkers. En daar besteedt Zapphire niet voor niets veel aandacht aan.

Het heeft geen zin om het op te schrijven als je er vervolgens niet naar handelt. Informatiebeveiliging stroomt door de aderen van de medewerkers van Zapphire.

Bas van DijkDirecteur - Zapphire

Naast deze bewustwording werd ook het controleplan en de uitgebreide risico analyse van processen, incidenten en wijzigingen genoemd als sterke punten.

Penetratietesten om nog beter te worden

Niet alleen de ISO certificering was een mijlpaal voor Zapphire. In de laatste maanden van het jaar werd wederom een zogenoemde penetratietest uitgevoerd. Dit maal door het bedrijf ITsec. Eerder haalde Zapphire hiervoor al het predicaat “zeer veilig”. Zapphire hecht veel waarde aan het periodiek uitvoeren van dergelijke testen. “Het maakt ons weerbaar tegen cybercriminaliteit en we houden de  privacy- en beveiligingsrisico’s op acceptabel niveau.”

Contact met Zapphire?

Wilt u meer weten over ons informatiebeveiligingsbeleid of kennismaken met onze producten? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. 085-4848170 / info@zapphire.nl