Skip to main content

Marente kiest voor testoptimalisatie met Supportbook

april 17, 2019november 1st, 2021

Supportbook groeit binnen de VVT sector en heeft onlangs ook zorgaanbieder Marente aangesloten. Testmanagement gaat binnen Marente een prominentere plek innemen, waardoor de behoefte ontstond om een passende testtool aan te schaffen. Met Supportbook kiezen zij nu voor betrouwbaarheid en veel ervaring binnen de zorgsector.

Testoptimalisatie

Zorgaanbieder Marente start met Supportbook om haar testprocessen naar een hoger niveau te tillen. Binnen Marente zal Supportbook onder andere ingezet worden om de nieuwe releases van het ECD te testen alvorens deze in productie worden genomen. Naast wijzigingen voor nieuwe functionaliteiten, zal Marente Supportbook ook inzetten voor regressietesten en het inzichtelijk maken van haar testprocessen. Daarnaast zal Supportbook worden gebruikt bij de implementatie van nieuwe software en het vormgeven van de bijbehorende werkprocessen.

Werken met Supportbook past bij de langetermijnvisie van Marente, waarin testen professioneler wordt aangepakt, en bij een actuele onderwerp als governance binnen de informatievoorziening.

Dieuwke WieringaInformatieadviseur - Marente

Over Marente

Marente kent al meer dan 100 jaar een rijke geschiedenis van thuiszorg tot verpleeghuiszorg en van revalidatie tot ondersteuning bij dementie. Binnen de Rijn-, Duin-, en Bollenstreek levert Marente adequate zorg onder het motto hoogstpersoonlijk en altijd dichtbij. Met ruim 30 wijkteams, 11 locaties en 1 revalidatiecentrum is Marente een maatschappelijk betrokken zorgaanbieder in de regio. Binnen Marente zijn 2500 medewerkers en 1400 vrijwilligers actief.

Informatiebeveiliging

Afgelopen najaar heeft Supportbook wederom succesvol de audit rondom haar informatiebeveiliging doorstaan. Dat betekent dat Supportbook al ruim 3 jaar volledig ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd is, waardoor klanten de zekerheid hebben dat ze met een zeer veilige applicatie en dienstverlener samenwerken. Meer informatie lees je hier.

Kennismaken met Supportbook?

Vraag een vrijblijvende demo aan per mail: info@supportbook.nl of bel ons op: 085 – 4848171.