Skip to main content

Martini test HiX geautomatiseerd met Supportbook

februari 28, 2019december 6th, 2021

Missie geslaagd: Geautomatiseerd testen met Supportbook is een feit! In de Proof of Concept hebben we ondervonden dat wat we voor ogen hadden ook daadwerkelijk lukt. Vandaag was officieel het evaluatiemoment, en dat mag gevierd worden!

HiX testscripts

We zijn begonnen met het automatiseren van HiX testscripts. De aankomende periode gaan we daarmee verder. Deze basis nemen we mee naar de volgende ziekenhuizen die ook aan de slag gaan met testautomatisering.

Daarbij is het belangrijk om te vermelden dat we een generieke oplossing hebben gemaakt. Het is dus mogelijk om testscripts te automatiseren voor elke gewenste applicatie.

 

Alles in 1 tool

De geautomatiseerde tests worden gestart vanuit Supportbook en ook de resultaten zijn in te zien op het Supportbook platform. Het is dus mogelijk om naast de handmatige tests, ook geautomatiseerde scripts te starten of in te plannen. De resultaten van de geautomatiseerde tests maken integraal onderdeel uit van de dashboards en rapportages in Supportbook. Zo houd je alles overzichtelijk in 1 tool.

Meer weten?

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte. Voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen via 085-4848170 of info@supportbook.nl