Skip to main content

Medisch Spectrum Twente professionaliseert testproces met Supportbook

oktober 18, 2021december 14th, 2021

Ook Medisch Spectrum Twente (MST) heeft gekozen voor Supportbook en gaat het testen ondersteunen met behulp van ons platform. MST kiest daarmee voor “proven technology”. Bijna 60 ziekenhuizen maken gebruik van Supportbook voor het testen van het EPD en andere belangrijke informatiesystemen. Door deze ruime ervaring sluit Supportbook naadloos aan op de testprocessen in het ziekenhuis. De ervaring in de zorg, de uitgebreide mogelijkheden en het gebruikersgemak waren voor MST redenen om zich aan te sluiten bij Supportbook.

De keuze voor Supportbook levert ons niet alleen nieuwe inzichten in het testproces op voor het EPD, maar biedt ook ondersteuning voor meer samenwerking met andere ziekenhuizen in de regio.

Casper van GeffenTestmanager - Medisch Spectrum Twente

Topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente

MST is één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen. Het traumacentrum heeft een regionale traumafunctie en MST is voorzitter van één van de elf landelijke ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorg). In MST zetten 3500 medewerkers zich in om de gezondheid in de regio Twente in nauwe samenwerking met haar regionale zorgpartners te bevorderen. Extra trots is men op de bijzondere topzorg die door de centra geleverd wordt. Op sommige onderdelen worden patiënten uit heel Nederland naar MST verwezen.

Samenwerking Ziekenhuis Groep Twente

Eerder koos ook Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) al voor het gebruik van Supportbook. Naast de onderlinge samenwerking profiteren beide ziekenhuizen van de kracht van een nog steeds groeiende actieve test-commnity. Supportbook geeft hen toegang tot een enorme bron van inzichten, best-practices en testresultaten van de collega-ziekenhuizen in Nederland, België en Curaçao!

Nieuwsgierig? Kennismaken op afstand, zo gepiept!

Bel of mail ons, dan plannen we een demo en lichten we onze unieke werkwijze toe:

info@supportbook.nl

085 48 48 170