Skip to main content

Nieuw! Supportbook opleidingen: heeft u zich al ingeschreven?

november 7, 2019oktober 14th, 2021

De opleidingsdagen op 26 en 28 november gaan gegarandeerd door! Daarvoor zijn er al ruim voldoende inschrijvingen binnengekomen vanuit diverse organisaties! Maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus schrijf u vandaag nog in! Meer informatie leest u in onderstaand artikel.

Supportbook opleidingen

Eind november start Supportbook met het verzorgen van twee opleidingsdagen. Hiermee breidt Supportbook haar dienstverlening en klantondersteuning verder uit. Met het opleidingsaanbod zijn beheerders en gebruikers van Supportbook in staat om hun kennis en inzichten te vergroten. En dat niet alleen rondom het gebruik van Supportbook, maar ook op het gebied van testmanagement en best practices vanuit andere organisaties.

Breed opleidingsaanbod

Supportbook wordt inmiddels ingezet bij ruim 70 organisaties en kent bijna 5000 gebruikers. Om aan ieders behoefte te kunnen voldoen, is er gekozen om een basis- en gevorderde opleiding samen te stellen. Dit zorgt ervoor dat elke gebruiker of beheerder van Supportbook kan aansluiten, ongeacht ervaring of expertise. Het hoofddoel van de opleiding is dat de opgedane kennis direct toepasbaar moet zijn in de praktijk en bijdraagt aan het nog beter inzetten of benutten van Supportbook. Hierdoor kunnen organisaties hun testprocessen en testmanagement naar een hoger niveau tillen!

Basisopleiding

Onze basisopleiding is uitermate geschikt voor (nieuwe) gebruikers of beheerders van Supportbook die hun (basis)kennis willen opfrissen of vergroten. Bij de basisopleiding komen uitgebreid alle thema’s en functionaliteiten aan bod die essentieel zijn voor het juiste gebruik en een goede inrichting van Supportbook. Denk hierbij o.a. aan: het beheren van dossiers, de inrichting van een testorganisatie met testgroepen en testscripts, het opzetten en monitoren van testtrajecten en het inzichtelijk maken van testresultaten.

Gevorderde opleiding

De gevorderde opleiding richt zich op de verdiepende thema’s en extra functionaliteiten binnen Supportbook. Deze opleiding is met name geschikt voor ervaren gebruikers en beheerders, die Supportbook graag zo uitgebreid mogelijk benutten en zo breed mogelijk willen inzetten binnen de organisatie. In de gevorderde opleiding is er extra ruimte voor sparren en maatwerk: het inrichten en beheren van ketentesten, bevindingenbeheer van a tot z, testprocessen en koppelingen met andere systemen (bijv. Jira en/of Topdesk) en hoe Supportbook ook kan ondersteunen bij compliance management (Check and Act cycli).

Datum, tijd en locatie

Op dinsdag 26 november en donderdag 28 november vinden zowel de basis- als gevorderde opleiding plaats. De ochtenden zijn gereserveerd voor de basisopleiding en de middagen voor de gevorderde opleiding. De locatie wordt nog nader bepaald, maar zal in Utrecht of de directe omgeving zijn. Uiteraard is het goed mogelijk om de basisopleiding en gevorderde opleiding te combineren op één dag!

Inschrijven of meer informatie?

Door een mail te sturen naar info@supportbook.nl kunt u ook uw interesse in onze opleidingen kenbaar maken. Wij zorgen dan dat u alle aanvullende informatie toegestuurd krijgt om uw inschrijving definitief af te ronden.