Hard werken, maar ook veel lol hebben! Dat is hoe collega’s het werken bij Zapphire omschrijven. Bij Zapphire maken we supergave SaaS oplossingen: FleGo, MTbook en Supportbook. Op dit moment programmeren we harder dan we kunnen specificeren en daarom zijn we op zoek naar een informatie/ requirements analist.

De functie

Wij ontwikkelen niet alleen voor, maar zeker ook met onze klanten. Dat betekent dat we veel contact hebben met onze eindgebruikers. Alle input wordt op een aantal criteria getoetst en geprioriteerd en op basis daarvan meegenomen in de sprints. Het proces loopt goed, maar we willen nog een stapje verder. Op een state-of-the-art infrastructuur nog meer en betere functionaliteiten ontwikkelen, zodat onze klanten hun werkprocessen optimaal kunnen (blijven) ondersteunen. Hiervoor zijn we op zoek naar iemand die ons gaat helpen met het ophalen van requirements en dit vertaalt naar plannen/ user stories die de input zijn voor onze ontwikkelaars.

Wie zoeken we?

Iemand die net als wij gaan en staan voor kwaliteit, alleen het beste is goed genoeg. Samen willen bouwen aan de beste tools van de wereld. Een HBO diploma en een aantal jaren gerichte werkervaring is een must. Daarbij hebben we een sterke voorkeur als je ervaring hebt met het specificeren van workflows voor webapplicaties, -portalen en apps. Minstens zo belangrijk vinden we een aantal zaken die je niet leert tijdens een cursus of opleiding; een goed arbeidsethos, met energie zaken oppakken, de kar trekken, afspraak=afspraak en voorbereid zijn.

We zijn gevestigd in het mooie Drenthe, het is niet noodzakelijk, maar wel handig als je enigszins in de buurt woont.

Wat bieden we?

Echt een coole baan, we zouden het eigenlijk zelf wel willen doen, maar dat gaat helaas niet. Als je dit je ook leuk lijkt en denkt dat je past in het profiel dat we zoeken, dan horen we graag van je. Uiteraard bieden we goede arbeidsvoorwaarden; een passend salaris en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En natuurlijk gezellige feestjes! We kennen geen lange sollicitatieprocedures. Als je past in het profiel en het team en er is een wederzijdse klik, dan doen we je een aanbieding. We hopen andersom ook, dat je vervolgens snel aan de slag kunt!

Wil je meer informatie over deze functie of direct solliciteren? Neem dan voor 20 juli contact op met Ewout Kuijer, productmanager bij Zapphire via ewout@zapphire.nl of 06-53557532.