Skip to main content

OLVG professionaliseert testproces met Supportbook

juni 2, 2020november 1st, 2021

OLVG, hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam, gaat aan de slag met Supportbook. Om de updates rondom het EPD van EPIC verder te professionaliseren, was er behoefte aan een complete tool. De uitgebreide mogelijkheden, het gebruikersgemak én natuurlijk de ervaring in meer dan 55 ziekenhuizen waren voor OLVG genoeg redenen om zich aan te sluiten bij Supportbook.

Met Supportbook kunnen we niet alleen testen, maar is de audit op testen ook snel te regelen. Testen wordt misschien niet leuker, maar wel makkelijker.

Kim Willems-KlijnHoofd Zorg/EPD - OLVG

Over OLVG

OLVG is ontstaan uit de fusie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en staan al ruim anderhalve eeuw midden in de samenleving van uniek Amsterdam. OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in de stedelijke omgeving. Voor een beter leven in een gezonder Amsterdam.

Meer en beter testen

Gestart in 2013, ondersteunt Supportbook bij het op een zo hoog mogelijk plan brengen van de kwaliteit en efficiency in het test- en acceptatieproces bij organisaties. Meer en beter testen in minder tijd met meer plezier is waar Supportbook voor staat. Supportbook is binnen een dag geïmplementeerd, makkelijk in gebruik en ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Nieuwgierig? Kennismaken op afstand, zo gepiept!

Bel of mail ons, dan plannen we een live-demo en lichten we onze unieke werkwijze toe!

info@supportbook.nl

085 48 48 170