Skip to main content

Omring test met Supportbook

april 4, 2022april 22nd, 2022

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van de woonzorglocaties. Van Hoorn tot en met Texel.

Voor het professionaliseren van het testmanagement, is Omring gestart met Supportbook. Daarmee kiezen ze voor “proven technology” in de zorg.

Binnen Omring hechten we veel waarde aan de ontwikkelingen op het gebied van innovatieve zorgoplossingen. Supportbook helpt ons, naast het efficiënter omgaan met het testen, ook een stuk inzicht te geven door de testrapporten die gegenereerd kunnen worden. Met Supportbook monitoren we de voortgang en kunnen we beter sturen om de gewenste resultaten te behalen.

Niki HuidenFunctioneel Applicatie Beheerder

Generiek testmanagement platform

Supportbook is een generiek testmanagement platform. Steeds meer organisaties testen veel meer (bedrijfskritische) applicaties met Supportbook. Vanuit beheer- en projectsituaties: (reguliere) updates, (werkplek) migraties, conversies, implementaties van nieuwe systemen etc.

Met Supportbook professionaliseren organisaties op eigen tempo en kracht het testmanagement.

Nieuwsgierig? Plan een vrijblijvende demo!

Stuur een mailtje naar info@supportbook.nl, dan plannen we een live-demo en lichten we onze unieke werkwijze toe!