Wij ontwikkelen en leveren Supportbook in samenwerking met onze klanten en met het uitgangspunt dat gebruikers er snel zelfstandig en efficiënt mee kunnen werken. Daarnaast houden we van een proactieve benadering in plaats van achter de feiten aan lopen. Daarom bieden we uitgebreide service en ondersteuning bij de ingebruikname van Supportbook. Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op via support@zapphire.nl of bel 085 – 48 48 171.

TESTAUTOMATISERING

Supportbook biedt ondersteuning in het automatiseren van tests. Zodoende kunt u terugkerende tests (denk aan regressietesten) automatisch laten draaien. De resultaten hiervan worden overzichtelijk voor u gepresenteerd.

TRAININGEN

Naast onze eigen Supportbook trainingen, verzorgen wij op verzoek ook trainingen op het gebied van testen en projectmanagement, zoals bijvoorbeeld TMAP, BiSL en Prince2. De trainingen kunnen desgewenst bij u op locatie worden verzorgd.

IMPLEMENTATIE

Supportbook implementeert u binnen een dag. Tijdens de implementatietraining leiden we een aantal medewerkers op die Supportbook in uw organisatie gaan inrichten en beheren. Na de training kunt u direct aan de slag.

ONDERSTEUNING

Supportbook gebruikt u intuïtief en implementeren kan op eigen tempo en kracht. Toch kan extra ondersteuning soms prettig zijn. Onze consultants helpen graag met het inrichten en verder uitrollen van Supportbook.

“Supportbook is veilig en betrouwbaar. Wij zijn ISO27001/NEN7510 gecertificeerd.”

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Met deze certificering verzekeren we onze klanten van kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de exploitatie van onze software-oplossingen.

Vraag nu een GRATIS scan aan

Waar staat uw organisatie, afdeling of team? Met behulp van de scan meet u eenvoudig en snel het volwassenheidsniveau van uw testorganisatie en testprocessen.