Skip to main content

Oogziekenhuis Rotterdam test met Supportbook

juli 4, 2023

Ook Het Oogziekenhuis Rotterdam test met behulp van ons platform. Met Supportbook kiest Het Oogziekenhuis voor een bewezen oplossing. Vooruitlopend op de implementatie van HIX in 2024 is er voor gekozen om de interne IV-organisatie al te laten beginnen met Supportbook voor de interne processen waarbij direct een positief effect merkbaar is en de kwaliteit van het werk omhoog is gegaan. Investeren aan de “voorkant” is winst aan de “achterkant”. Minder impact op de gebruikersorganisatie betekent een tevreden medewerker.

Bijna 60 ziekenhuizen in Nederland, België en op Curaçao maken gebruik van het platform. Samen vormen zij een test-community die onderling inzichten, best practices en testresultaten met elkaar deelt.

Over Het Oogziekenhuis Rotterdam

Al ruim anderhalve eeuw is Het Oogziekenhuis Rotterdam ondernemend en innovatief in  oogheelkundige zorg. De medewerkers zetten zich elke dag in om aantoonbaar de beste oogzorg te leveren omdat ze het zicht van iedereen, jong en oud, willen verbeteren. Ze doen dit door de combinatie van patiëntenzorg, (inter)nationaal onderzoek  en opleidingen. Als enige ziekenhuis in Nederland heeft Het Oogziekenhuis alles voor oogheelkunde onder één dak.

Generiek testmanagement platform

Supportbook is een generiek testmanagement platform. Steeds meer organisaties testen (bedrijfskritische) applicaties met Supportbook. Vanuit beheer- en projectsituaties: (reguliere) updates, (werkplek) migraties, conversies, implementaties van nieuwe systemen etc.

Met Supportbook professionaliseren organisaties op eigen tempo en kracht het testmanagement.

Nieuwsgierig? Plan een vrijblijvende demo!

Stuur een mailtje naar info@supportbook.nl, dan plannen we een live-demo en lichten we onze unieke werkwijze toe!