Skip to main content

Ook Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk kiest voor Supportbook

juni 6, 2015november 8th, 2021

Afgelopen maand raakten de functioneel-applicatiebeheerders van Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk na een uitgebreide kennismaking overtuigd van de meerwaarde van Supportbook. Het ziekenhuis besloot daarom om vanaf augustus het beheerplatform te gaan gebruiken.

Ziekenhuis wil een professioneler test- en acceptatieproces

Met Supportbook wil het ziekenhuis de kwaliteit verbeteren van zijn test- en acceptatieproces bij nieuwe releases en updates van het Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS) en het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Supportbook heeft zich op dit vlak ruimschoots bewezen en is daarom voor het SKB een logische keuze. Het ziekenhuis verkrijgt hierdoor onder meer ondersteuning voor zijn workflow en toegang tot efficiencyvoordelen.

Testscripts meegeleverd

Zorgon, de implementatiepartner van Supportbook, levert bovendien een set met testscripts mee. Hierdoor kan het SKB de gebruikersacceptatietest in no-time vormgeven, zonder daarbij het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Over het SKB

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk is een modern algemeen ziekenhuis met 24 specialismen, 214 bedden en bijna 1100 medewerkers. Het SKB heeft buitenpoliklinieken in Groenlo en Lichtenvoorde en Eibergen. Lees verder op de website van SKB Winterswijk.