Skip to main content

Ook Ziekenhuisgroep Twente test haar EPD met Supportbook

februari 1, 2021maart 22nd, 2022

Meer dan 50 ziekenhuizen maken gebruik van Supportbook voor het testen van het EPD en andere belangrijke applicaties. Ook Ziekenhuisgroep Twente sluit zich aan en profiteert daarmee direct van de kracht van een actieve test-community. Naast de ondersteuning van het testproces, geeft Supportbook toegang tot een enorme bron van inzichten, best-practices en testresultaten van de collega-ziekenhuizen in Nederland, België en Curaçao!

Over Ziekenhuisgroep Twente

Ziekenhuisgroep Twente is een ambitieus en zorginhoudelijk sterk algemeen opleidingsziekenhuis dat, vanuit twee onderscheidende ziekenhuislocaties (Almelo en Hengelo), een breed zorgpakket biedt voor de Twentse patiënt. Daarmee heeft het ziekenhuis een belangrijke functie in de regio, maar heeft het voor verschillende specialisaties ook een bovenregionale betekenis. Bijvoorbeeld op het gebied van specifieke oncologische zorg, complexe diabetes en obesitas.

 

Over Supportbook

Supportbook faciliteert progressie- en (automatisch) regressietesten met een intuïtieve workflow. Gebruikers van Supportbook zijn aantoonbaar in control omdat alle testwerkzaamheden zijn ondergebracht in 1 tool. Daarnaast worden testresultaten gedeeld met collega-organisaties. Supportbook is binnen een dag geïmplementeerd, makkelijk in gebruik en ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Meer zien? Check hier onze animatievideo van 1 minuut of vraag direct een demo aan!