Naar boven

Over ons

Supportbook bestaat sinds 2013 en werd initieel ontwikkeld door Zorgon BV. In sneltreinvaart groeide het aantal klanten en eindgebruikers in de zorgmarkt en ontstond er de interesse voor Supportbook vanuit andere sectoren.

De snelle groei, de uitbreidende vraag en de vanzelfsprekende behoefte aan continuïteit door de gebruikersorganisaties van Supportbook waren aanleiding voor Zorgon om het platform onder te brengen in een nieuwe organisatie die Zapphire heet.

Zapphire BV richt zich primair op het ontwikkelen, aanbieden en ondersteunen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Hiertoe mag Supportbook natuurlijk zeker gerekend worden. De contactgegevens van Zapphire vindt u op de contact-pagina.

Achtergrond

Supportbook is een generiek platform dat ondersteuning biedt aan gebruikersorganisaties en functioneel (applicatie) beheerteams van (dezelfde) pakket-software.

Supportbook richt zich specifiek op organisaties waar een professioneel gestuurd informatiebeheer een absolute MUST is. Het is dan ook niet voor niets dat het platform zijn oorsprong heeft binnen de gezondheidszorg, daar waar er letterlijk mensenlevens afhankelijk zijn van de kwaliteit van de informatievoorziening.

Bij de ontwikkeling van Supportbook is bewust gekozen voor een generieke opzet van het platform. Het resultaat? Een schaalbaar en betrouwbaar platform voor organisaties die kwaliteit in hun informatievoorziening nastreven.

Vertegenwoordigt u een gebruikersorganisatie, gebruikersvereniging of een softwareleverancier en wilt u meer weten over de mogelijke toepassing van Supportbook voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.