Naar boven

Partners

Klanten en eindgebruikers van Supportbook rekenen op een veilige en betrouwbare ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen en werkzaamheden. Hiervoor werken wij graag samen met specialistische partners.

  • ZorgonImplementatiepartner voor de zorgZorgon is actief als implementatiepartner van Supportbook. Vanuit haar professie begeleidt en ondersteunt Zorgon de  zorginstellingen met het optimaliseren en professionaliseren van hun informatiebeheerprocessen. Supportbook is hierbij natuurlijk de ultieme tooling.

  • EntrDSpecialist in anonimiserenDatabases met persoonsgegevens worden gekopieerd voor analyse, of om er software mee te testen. Daar liggen de datalekken op de loer. EntrD en Zapphire bieden een gezamenlijke oplossing aan hun klanten om databases te anonimiseren, pseudonimiseren of te subsetten.

  • Dutch CloudCertified ISO 27001/ NEN7510 InfrastructuurDe infrastructuur voor onze ontwikkel-, test-, acceptatie- en productie-omgevingen worden verzorgd Dutch Cloud. Dutch Cloud is gecertificeerd voor de security-standaarden ISO 27001 en NEN 7510 en hanteert een eigen set strenge controls (CloudControls).

  • Insite SecurityOnafhankelijke IT Security specialistOmdat ‘controle’ nu eenmaal beter is. Insite Security voert op regelmatige basis penetratietesten uit op het platform Supportbook en geeft ons inzicht in het actuele beveiligingsniveau van onze SAAS-dienst (infrastructuur en applicatie).