Wij realiseren oplossingen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit doen we snel en efficiënt en werken waar nodig en mogelijk samen met partners.

Partners van Supportbook

Klanten en eindgebruikers van Supportbook rekenen op een veilige en betrouwbare ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen en werkzaamheden. Hiervoor werken wij graag samen met specialistische partners.

Dutch Cloud

Certified ISO 27001/ NEN7510 Infrastructuur

De infrastructuur voor onze ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen worden verzorgd door Dutch Cloud. Dutch Cloud is gecertificeerd voor de security-standaarden ISO 27001 en NEN 7510 en hanteert een eigen set strenge controls (CloudControls).

qbit

Qbit

Onafhankelijke IT Security specialist

Omdat ‘controle’ nu eenmaal beter is. Qbit voert op regelmatige basis penetratietesten uit op het platform Supportbook en geeft ons inzicht in het actuele beveiligingsniveau van onze SAAS-dienst (infrastructuur en applicatie).

Quattri

Quattri

Quattri: ervaringen van 300+ ECD-implementaties

Sinds 2004 heeft Quattri al meer dan 300 ECD-implementaties en optimalisaties succesvol begeleid. Dat doen ze met een team van zorginhoudelijke professionals met informatisering kennis, professionele informatiseerders met zorgkennis en ervaren projectleiders. Quattri beschikt over brede ervaring met meerdere ECD’s.

iCON

iCON Healthcare is samenwerkingspartner van Supportbook. iCON heeft De Wijzigingen Monitor ontwikkeld die de verschillen weergeeft tussen twee versies van updates. Het geeft inzicht in welke objecten, velden en instellingen gewijzigd zijn. Daarmee kunnen Supportbook gebruikers nog gerichter de functies testen die er echt toe doen.

“Supportbook is veilig en betrouwbaar. Wij zijn ISO27001/NEN7510 gecertificeerd.”

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Met deze certificering verzekeren we onze klanten van kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de exploitatie van onze software-oplossingen.