Skip to main content

Partners van Supportbook

Klanten en eindgebruikers van Supportbook rekenen op een veilige en betrouwbare ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen en werkzaamheden. Hiervoor werken wij graag samen met specialistische partners.

Traint mensen uit heel Nederland

Vossius Academy

Samen met de Vossius Academy organiseren wij periodiek trainingen, exclusief voor Supportbook gebruikers. De trainingen zijn maatwerk, passend bij de behoefte van onze gebruikers. Door de samenwerking profiteren Supportbook gebruikers van een aantrekkelijke prijs

vossius academy
qbit logo
Onafhankelijke IT Security specialist

Qbit

Omdat ‘controle’ nu eenmaal beter is. Qbit voert op regelmatige basis penetratietesten uit op het platform Supportbook en geeft ons inzicht in het actuele beveiligingsniveau van onze SAAS-dienst (infrastructuur en applicatie).

Ervaringen van 300+ ECD-implementaties

Quattri

Sinds 2004 heeft Quattri al meer dan 300 ECD-implementaties en optimalisaties succesvol begeleid. Dat doen ze met een team van zorginhoudelijke professionals met informatisering kennis, professionele informatiseerders met zorgkennis en ervaren projectleiders. Quattri beschikt over brede ervaring met meerdere ECD’s.

quattri logo
icon logo
De zorg organiseren met data

iCON

iCON Healthcare is samenwerkingspartner van Supportbook. iCON heeft De Wijzigingen Monitor ontwikkeld die de verschillen weergeeft tussen twee versies van updates. Het geeft inzicht in welke objecten, velden en instellingen gewijzigd zijn. Daarmee kunnen Supportbook gebruikers nog gerichter de functies testen die er echt toe doen.

Waar staat jouw organisatie, afdeling of team?

Met behulp van onze scan meet je eenvoudig en snel het volwassenheidsniveau van jouw testorganisatie en testprocessen.

85
Organisaties
1169756
Tests uitgevoerd
6393
Gebruikers