Wij realiseren oplossingen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit doen we snel en efficiënt en werken waar nodig en mogelijk samen met partners.

Partners van Supportbook

Klanten en eindgebruikers van Supportbook rekenen op een veilige en betrouwbare ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen en werkzaamheden. Hiervoor werken wij graag samen met specialistische partners.

Dutch Cloud

Certified ISO 27001/ NEN7510 Infrastructuur

De infrastructuur voor onze ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen worden verzorgd door Dutch Cloud. Dutch Cloud is gecertificeerd voor de security-standaarden ISO 27001 en NEN 7510 en hanteert een eigen set strenge controls (CloudControls).

Insite Security

Onafhankelijke IT Security specialist

Omdat ‘controle’ nu eenmaal beter is. Insite Security voert op regelmatige basis penetratietesten uit op het platform Supportbook en geeft ons inzicht in het actuele beveiligingsniveau van onze SAAS-dienst (infrastructuur en applicatie).

“Supportbook is veilig en betrouwbaar. Wij zijn ISO27001/NEN7510 gecertificeerd.”

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Met deze certificering verzekeren we onze klanten van kwaliteit en veiligheid in de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de exploitatie van onze software-oplossingen.