Skip to main content

Quattri en Supportbook bieden samen sterke oplossing

oktober 30, 2019november 1st, 2021

Hoe kun je klanten optimaal ondersteunen bij de migratie naar een nieuw ECD?

En hoe in de beheersituatie? Supportbook heeft de tooling, Quattri de professionals; dé perfecte combinatie als het gaat om een goede implementatie en het beheer van een nieuw informatiesysteem. En dus slaan Quattri Consultants  en Supportbook de handen ineen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In de praktijk

Tijdens de implementatie van een ECD kan Supportbook worden ingezet om de migratie van gegevens van het huidige systeem naar het nieuwe ECD te ondersteunen. Daarnaast zorgt het gebruik van Supportbook voor een soepele overgang naar de beheersituatie.

Quattri: ervaringen van 300+ ECD-implementaties

Sinds 2004 heeft Quattri al meer dan 300 ECD-implementaties en optimalisaties succesvol begeleid. Dat doen ze met een team van zorginhoudelijke professionals met informatisering kennis, professionele informatiseerders met zorgkennis en ervaren projectleiders. Quattri beschikt over brede ervaring met meerdere ECD’s.

Gaaf om te zien dat Supportbook steeds breder wordt ingezet en omarmd wordt door professionele consultants die dagelijks bezig zijn met migraties, implementaties en het beheer van informatiesystemen!

Ewout KuijerProductmanager - Supportbook

Supportbook: samen eenvoudig software testen

Gestart in 2013, ondersteunt Supportbook bij  het op een zo hoog mogelijk plan brengen van de kwaliteit en efficiency in het test- en acceptatieproces bij organisaties. Meer en beter testen in minder tijd met meer plezier is waar Supportbook voor staat. Supportbook bedient een brede gebruikersgroep binnen de gezondheidszorg, overheid en softwareleveranciers.

We hebben Supportbook als instrument gebruikt om de verschillende conversies bij een recente implementatie te kunnen controleren en vastleggen. Het is erg handig gebleken in het aanmaken en toewijzen van inhoudelijke controles op de conversies aan groepen van medewerkers. Bovendien zorgt de mogelijkheid om rapporten te maken van de bevindingen ervoor dat er heel efficiënt resultaten bekeken kunnen worden en nieuwe controles kunnen worden uitgevoerd. Stel je voor dat je dat allemaal in Excel moet verwerken.

Job HammingProductmanager - Quattri

Meer weten over onze samenwerking?

Wilt u meer weten over de samenwerking van Quattri en Supportbook? En zien hoe dit werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Quattri: 030 – 68 75 992 of  info@quattri.nl 

Supportbook: 085 – 4848171 of info@supportbook.nl