Skip to main content

Radiotherapiegroep kiest ook voor Supportbook

januari 9, 2020november 1st, 2021

Ook Radiotherapiegroep gaat haar testprocessen professionaliseren met Supportbook. Met Supportbook in huis, is men verzekerd van een tool die zorgt voor overzicht en structuur tijdens het updaten van haar informatiesystemen.

Wij zijn erg tevreden over Supportbook. Het ondersteunt ons optimaal in het testen van ons nieuwe HiX-EPD. Supportbook geeft ons hierbij veel overzicht en structuur.

Boy ZwartjesKlinisch informaticus/Coördinator ICT - Radiotherapie Groep

Over Radiotherapiegroep

Radiotherapiegroep geeft radiotherapeutische zorg aan mensen met kanker. Er wordt gewerkt vanuit drie behandellocaties: Arnhem, Deventer en Ede. In juni 2020 opent de vierde locatie in Apeldoorn. Radiotherapiegroep is een aantal jaren geleden ontstaan uit de fusie van ARTI  (Arnhem/Ede) en RISO (Deventer). Om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening nog verder te verbeteren is besloten om als Radiotherapiegroep over te gaan naar één elektronisch patiëntendossier en één elektronisch patiëntportaal van ChipSoft.

Supportbook ondersteunt meer dan 75 organisaties

Waar Supportbook ooit begon als tool (uitsluitend) voor het testen van de ChipSoft releasenotes, is het inmiddels uitgegroeid tot een volwassen applicatie, die meer dan 75 organisaties ondersteunt in de kwaliteit, veiligheid en efficiency van haar bedrijfsvoering.

In 5 jaar tijd is Supportbook op het gebied van testmanagement zelfs gepromoveerd tot marktleider binnen de Medisch Specialistische Zorg. Meer dan 50 ziekenhuizen vertrouwen dagelijks op de kracht van Supportbook om gecontroleerd wijzigingen door te voeren in de primaire processen. En Supportbook groeit door! Ook de Care sector binnen de zorg (VVT, GHZ en GGZ), de overheid (gemeenten) en woningbouwcorporaties hebben Supportbook sinds medio 2018 omarmd.

Kennismaken met Supportbook?

Wilt u ook eens zien hoe Supportbook werkt in de praktijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Bel 085-4848171 of stuur een mailtje naar info@supportbook.nl